Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 ve S8+ modellerinde ses kesilme sorunu başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sapsarı renkli ekranı ile işlemcisinden ses gelen iphone 7 i unuttun galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaratan'da hata olur Samsung'ta olmaz.

• Tüm firmalar her yıl Dünya'yı yeniden keşfetmişçesine şaşalı ürün lansmanları yapıp henüz hazır olmayan ürünleri piyasaya sürüyorlar. Sonuç olarak paramızla rezil oluyoruz. Şunları 2-3 senede bir tanıtında sorunsuz olsun!

• 900? aldığım Xiaomi Redmi Note 3 Pro sıkıntısız 1 senedir çalışıyor kaç tane de güncelleme aldı üstelik. Ama gören herkes aynı tepkiyi veriyor çin malı çakmadır kullanmam. 4-5bin telefona ver bir de sorun çıksın, ama o Samsung dersin o zaman!

• Samsung karalama kampanyası vol2315602

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

Sapsarı renkli ekranı ile işlemcisinden ses gelen iphone 7 i unuttun galiba

iPhone 7 ve 7+ sahibiyim. Dediklerinin hiçbirini yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 11 Mayıs 2017; 21:48:9 >
  • Işine gelmeyince yaşamazsın tabi gir bak bakalım bi şikayetlere, bak burdakilerde yaşamamış gördüğün gibi

• quote:

Işine gelmeyince yaşamazsın tabi gir bak bakalım bi şikayetlere, bak burdakilerde yaşamamış gördüğün gibi

İşime gelmeyince mi?

Şikayetçi olanlar gidip cihaz iadesi veya değişimi isteyince koşulsuz veriliyor. 2009dan beri apple kullanmasam inanacağım. Sadece telefon konusunda değil mac konusunda da hiç mağdur etmediler.

Yukarıda da yazdım. Ciddi potansiyeli olan ürünlerin itibarını zedeliyor böyle problemler yüzünden. Samsung hele geçen yıl bu kadar sıkıntı yaşamışken.

• Samsung bu saaten sonra randuman tutmazzz bi cihaz cikartir c4 gibi kullananlar oldu appleyi kiskanip ekrani kirmizi olur bi ses kisilmasi yaşanir daha neler cikicak neler özelik cogaldikça problemler artmaya başliyacaktir samsung para verilir mi tövbeeeee....

• Sorunu Samsung'un kabul etmesine ve güncelleme yayınlayacağını söylemesine rağmen bazı arkadaşların tavırları ilginç babalarının markası sanki...

• Note 7 dede bence sorun yoktu... üst üste cihazı patlattılar... Sonra ABD medyası ...

Samsung da karşı koyamadı batarya cihazın içinde sıkışmış dedi kabullenip önüne baktı...

Ha paranoyakmıyım evet belki...

Ama 97'den beri bu işin içindeyim...

Adamlar 40 yıldır telefon üretiyorlar... evde klasik arşivimdeki samsunglar ne patladı ne bataryaları şiştiler...

Marka fanatiği kesinlikle değilim kim o anda en iyi teknolojiyi sunarsa ondan yana tercihimi kullanırım... S8+'dan önce MI Mix kullanıyordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Catology

quote:

Işine gelmeyince yaşamazsın tabi gir bak bakalım bi şikayetlere, bak burdakilerde yaşamamış gördüğün gibi

İşime gelmeyince mi?

Şikayetçi olanlar gidip cihaz iadesi veya değişimi isteyince koşulsuz veriliyor. 2009dan beri apple kullanmasam inanacağım. Sadece telefon konusunda değil mac konusunda da hiç mağdur etmediler.

Yukarıda da yazdım. Ciddi potansiyeli olan ürünlerin itibarını zedeliyor böyle problemler yüzünden. Samsung hele geçen yıl bu kadar sıkıntı yaşamışken.

Burada samsung kotudur apple iyidir kavgasi yapacak degilim , fanboyluk gibi sacma sapan islere de gerek yok zaten. ama bazi gercekler var..

Bende yillardir iphone ve macbook kullaniyorum ama artik gerek Mac OS (Mountain Liondan sonra) gerekse IOS 8 den sonra tamamen IOS in o bilinen kalitesi kaybolmaya, erimeye basladi farkinda misiniz?

Sadece musteri memnuniyetiyle bitmiyor is.. evet apple urunun arkasinda duruyor, musteri memnuniyeti acisindan kalite politikasindan bi yerde odun vermiyor.. bunlar bilinenler zaten..
    fakat marketing ayagini bir kac level yukseltelim diye cihazlarin icine sictilar i6 dan bu yana.. ustelik hem donanimsal hemde yazilimsal kusurlarla sikayetlere daha once hic gorulmemis derecede system stabilitesini kaybetmeye basladi. fiziksel yamulmalardan tut, cihazla konusurken ses kalitesinin bozuklugu, cizirtilar, telefonlarin donmasi, FPS düşüşlerindeki artış, cozum bulamadiklari takilmalar, gecislerdeki kasilmalar, ekran renk sorunlari, ekran kasa sorunlari, ekran icindeki tozlar, kamera hatalari, cihazlarin isinmasi, sarj sorunlari derken en son cikan 7 serisinde cihazdan gelen tisslama sesleri, soyulmalar vs vs.. IOS in yeni cihazlarla ozellikle iphone 6 ve sonrasinda donanimla ciddi bir uyumsuzluk yasadigi ve bir turlu duzeltemedikleri gercegi var.. her yil lansman sonrasi bakiyorsun iki gun gecmeden "#gate" topicleriyle doluyor forumlar.. "#bendgate" ile basladi, "#chipgate" le devam etti bu senede "#hissgate" cikti.. STEVE JOBS SONRASI "GATE" LERI ARTIRARAK ILERLIYORLAR!

apple software ekibi o kadar umursamaz oldu ki, yapilan onca feedback sonrasi bir sonraki surumde kusur ve hatalari kapatmak cozmek yerine sacma sapan absurd guncellemelerle sorunlari dahada artirarak beta yayinliyorlar.. yakin gelecekte, vakti zamaninda dalga gecilen samsung s3 un rehbere 3 snyede girisine kadar dusecekler bu gidisle. dunya kadar para vereceksin sonrada, apple store larda randevu kovalayacaksin, ustelik aldiktan sonra bir hafta 10 gun icinde seni ugrastiracak cihaz!.. Donanim noktasinda hadi diyelim problemli cihaza denk geldin ve swap yapildi, yenisi geldi..peki yazilima ne demeli? o kadar kotu ki, 7.1.2 yi arar oldu insanlar.. ve bunu duzeltmek icin hicbir gayretleri yok, bu cok acik.

Kisaca iphonelarin kalitesi artik eskisi gibi degil.. cihazlar hala iyi sayilir belki ama yazilim duzelmedigi surece 4s - 5 stabilitesi akiciligi gelmedigi surece geriye sarmaya devam edecekler..
    iphone 4s de 5 de , 5s de hic gorulmemis duyulmamis sikayetler ve hatalarla yukarida da soyledigim gibi daha once hic olmadigi kadar cihaz return edilmis son uc yilda..bunu kendileride cok iyi biliyorlar ama marka kendisini zaten artik her sekilde sattigi icin cokta umurlarinda degil..

bu yazdiklarim size tuhaf geliyorsa, apple support community forumlarina bakabilirsiniz.. oradaki sikayetler cok daha farkli ve fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 12 Mayıs 2017; 9:57:51 >

• Şakamısın sen ya, varmı yokmu soru? demek ki var değişim ve iadeden bahseden oldumu burda açık ve net iphone 7lerde bariz bi şekilde sarı ekran sorunu varmı var işlemciden ses geliyormu geliyor 32 gb versiyonda yazma okuma hızı düşük mu düşük bunlar sorun degilmi kardeşim tek sen mi kullanıyosun bu meredi

• quote:

Orijinalden alıntı: Catology

quote:

Sapsarı renkli ekranı ile işlemcisinden ses gelen iphone 7 i unuttun galiba

iPhone 7 ve 7+ sahibiyim. Dediklerinin hiçbirini yaşamadım.

S8 sahibiyim dediklerinin hiç birini yaşamadım.
  • Karalama kamp vol12334

• kesinlikle abdnin kendi pazarını korumak için atılan bir adım bu.

• İphone 7 kullanıcısıyım kız arkadaşımda 7 Plus iki aydır da çekmediğimiz çile kalmadı. Her güncelleme geldiğinde bu sefer başımıza ne gelecek diye dalga geçiyoruz. Tam 3 aydır vodafone hat ile birlikte iphone 7 kullanan bizler adam akıllı telefon görüşmesi bile yapamadık, sürekli hat kesilmesi ile uğraştık. Kullandığımız akıllı da olsa temelde bir telefon ve yeni model iphone lar aylardır bu işlevi bile adam akıllı yerine getiremiyor. Donma ve hatalarda cabası.

Bir önceki iphone telefonumda iphone 6 yazılımsal sorunlardan başımı kaldıramadım bir gb ramle de uçuyor denilen iphone 5 sene önceki android telefonlar gibi takılmalar yaşanıyordu. Sonrasında Samsung s6 edge aldım anneye kaptırdım gerçi ve bunların yarısını yaşamadım.

Objektif olmak gerek sayın editörler. S8 karalama kampanyasında bizimde tuzumuz olsun diyorsunuz, tamam olsun da bir diğer göreviniz de insanları doğru bilgilendirip iyiye ve kaliteliye yönlendirmek.

İphone 7 kullanıcı olarak hiç apple markasını kayırmaya niyetim yok en az Samsung telefonlar kadar sorunludur.

• SINIRLARI KALDIR yerine SORUNLARI KALDIR diye reklam yapsa daha iyiymiş

• :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell den almak istedim telefonu koymuslar kullansim baktim kırmızı ekranı fark ettim vaz gectim s7 edge aldim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.