Arkadaşlar Merhaba, Ben Samsung Galaxy SII almayı düşünüyorum ancak fiyatı şuan piyasada 1700 tl sizce bu fiyata değermi yoksa ıphone 4 dahamı uygun şu aralar hangisi alınmalı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
1700 mü şu an 1400 kadar bulabilirsin güvenilir sitelerde. Almaya değermi dersen daha elime geçmedi çarşamba geçecek inşallah HTC 3d Evo ile arasında çok gittim geldim. En sonunda SGS2 de karar kıldım söylenen hiç bi şeye aldırmadan sırf süper amoled plus ekranı için 1700 ama çok haberin olsun örnek hepsiburada da 1549 şu an fiyat
Degmez iPhone 5 çıktı çıkıcak çok değer kaybedicek bu cihazlar şimdi bile 1.440TL'ye telpa garantili sıfırlar satılıyor hele siz 1.700den alırsanız satmak isterseniz yarın öbür gün yarı yarıya zarara satarsınız
iphone 4 ten kat ve kat iyi bir cihaz iphone 5'i bilmem..ama galaxy s3 un iphone 5 e 5 çekecegine emimnim.
yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar ...
darty de 1499
Darty'de 1399-TL yapı kredi 8 taksit ayrıca Palladium mağazasında 9 adet varmış bir de pendikte mağazaları varmış onda da 5 adet varmış Ben netten kaptım bir tane inşallah utandırmaz telefon...
öncelikle İp4 ve sgs2 kullanmış biri olarak size birşeyler anlatayım
iphoen 5 çıktığı gün bu cihazın fiyatı düşmeyecek kim sallıyor? ip4 düşer ancak zira b telefon android en üst düzely cihazı
ip4 çeşitli kısıtlamarından sıkılan ve Samoledplus cazibesi sizin aklınızı başınızdan edecke kalitede full hd film izlemek ayrı bir keyif üründe,
bundan ziyade ip4 3.5 inc ve full hd açamıyor çok küçük bir ekranı var zamanla sıkıyor serbestlik yok
1450 1500 lira verip gönül rahatlığı ile cihazı alabilirisniz
israrla yineliyorum ip5 çıktı diye bu aletin fiyatı düşmez ancak ip4 piyasası silkelenir 3gs ler yavaşça 3g konumuna düşecek ama android cephesi değişmeyecek çünkü en üst cihaz bu ancak nexus prime gelince fiyatı üşebişir ancak sgs2 amiral gemisi kolay kolayda eskimez ara modellere aldanmayın sgs1 sgs2 amiral gemileri diger modeller hep ara model;)
çeşitlilik için saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme