Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tab için de FE yi ilk defa duymak !!!

Buda iyiymiş.

Bu arada ben bu lansman tab işini zaten elzem değil diye erteledim. Düşeş olursa, eskiden mezarcı ölücü derdim içimden, sanırım emekli maaşına talim edince bende onlardan olucam sanırım.

Telefonlara ve birçok şeye zam yapmış Samsung, doğal olarak dolar düşse de, ete ve şekere gelen zam sebebidir.

Bu tab ilk niyetlendiğim Tab idi, ultrası çeldi aklımı,

Zam nedir diye korkudan bakmadım, tükaka dedim tab s9 veta s10 bekliyorum ben, daha olgunlaşınca belki sadece katlanan cep alırım.

Bir müddet hepinizi rahatsız ettim, sütçü lisan ettiysem affola,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zam gelmiş...
    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende fiyatlardaki bu gariplik nedir diye bakarken zam olduğunu anladım. :(

Arkadaşlar bu arada S8+ 128 GB versiyonu gelmiş sadece. Sizce uzun süreli kullanılacak bir tablet için az değil mi? 256 modelini getirmediler sanırım. :(

• gizmoo G kullanıcısına yanıt

malesef sadece 128 var, fakat microsd takabiliyorsunuz tüm modellerde!

bir de beni dün MH aradı, ekran koruma sigortasını aktif ettiler.

• selamlar arkadaşlar..

11 marta sipariş verdigim ürün dün geldi...

uzun zamandır tablet kullanmamıştım, s8ultra modelini aldım... ekran çok büyük yau benim için gereksiz oldugunu bir alt modelide olsa olurdu diyebilirim... makina deli birşey ama... bendeki tek sorun kulaklık ile bluetooth sorunu.. baglantı kuruluyor ama sonradan uygulama çöküyor..başına gelen varmı ?? kulaklıgı telefon laptop bagladım sıkıntı yok..başka kulaklıgı ultraya bagladım ondada sorun yok...

yardım ederseniz sevinirim...

kılıfda çok iyi mause ve klavye denemedim...sanki bana gereksiz gibi duruyor

• SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

Evet,8plus elimde canavar gibi ortalığı yıkıyor ,,ultra ya hiç gerek yok pahalı hantal ve çok büyük 😁👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 1 Nisan 2022; 11:19:19 >
  • Merhaba S8 Plus alan arkadaşlar,

128 Gb alan sizlere yetecek mi ? SD kart takılabiliyor fakat bildiğim kadarı ile karta uygulama yüklenemiyor. Uygulama ve oyun boyutları ne kadar oluyor genelde android'te.

İlk kullanımda boş alan ne kadar acaba ? Tabletinizi güle güle kullanın.

Hocam bendeki 128 gb sistem kurulduktan sonra yaklaşık 90-100 gb yer kalıyo dünyanın oyununu alır önemli resim video vs leride sd kart a attın mı sorun yok,,zaten ortalama bir oyuncunun en fazla sevdiği 4-5 oyun olur onlarında toplamı 40-50 gb yi geçmez en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 1 Nisan 2022; 12:2:36 >
  • Kreuger kullanıcısına yanıt

Cevapladığın için teşekkür ederim. Cihazını iyi günlerde kullan SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] 

Tşkler

yine de kurulum yaptıktan sonra cogu uygulamayı sd ye tasıyabilirsiniz, dataları için en azından.

• düzeltme=

kulaklık sorunu düzeldi..nasıl oldu bende anlamadım...

klavye ve mause denedim bildigin laptop oldu.... dex modu çok iyi...

• İpad pro 5. Nesil 14.999 ₺ ye Vatanda. Bu durumda aynı paraya ipad alır vatandaş. M1 çip bariz bir ayrıcalık. Samsung bir de fiyat yükseltti. İptal ettim siparişi ipad pro aldım.

• agimnat A kullanıcısına yanıt

iPad 128 yetmeyebilir ama onda sd kart girişi yok.

Ben de bu ara hep kapasiteye takıldım.SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] 

• Mediamarkt ve Teknosa 15 bin lira üzerine 1000 TL indirim yapıyor. 10 liralık kablo ekleyip Ultra modelini 14 bin liraya alma imkanı var şu anda.

Evet 128 pek yeterli değil. Ayrıca olay sadece kapasite de değil. Film, dizi vb. ilgilenen biri amoled Samsung tablet almadığına pişman olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Nisan 2022; 11:50:31 >
  • Kalemsiz tablet olmaz. +2 bin tl de kalem fiyatı koyun.

17 falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 2 Nisan 2022; 13:40:40 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Hediyeler bitincealmaktan vazgeçtim. Ama sizin haberiniz ile aklıma yine düştü. S22 ultra aldım tablet almayacağım diye. Sepete attım öylece bakıyorum tablete. :)

• Zam gelmesine üzüldüm. Aldım iki kez kullandım. Daha da kullanacak zaman olmadı. Bir kere şarj ettim. Klavyeli kılıf bekliyorum hala yok. S7 nin kılıflı klavyesi olur mu dedim oda emin olmadıkları için vermiyorlar. Yakın zamanda klavyeli kılıf gelecek mi belli değil.
    Kullanmadan satacağım herhalde:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzi_ko -- 2 Nisan 2022; 21:54:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt

Valla ben de en başta almak istedim ama biraz düşününce Tab S7+ üzerine hiçbir yenilik getirmeyeceği ve S7'yi sürekli yanımda taşıdığım için vazgeçtim. Tab S8U ancak evde tutulabilecek boyutta ve bence bu tabletin doğasına aykırı bir durum. Yine de S22'deki gibi eski cihaza güzel bir geri alım kampanyası yapsaydı değerlendirebilirdim ama o da yok. Çünkü S7+'yi piyasada satmaya kalksan S8U'nın yarı fiyatına ancak gider ve yapılan işe değmez.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.