< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yapabilirsen saati hard reset atmayı dene. Belki işe yarar. Yotube da nasıl yapılacağı var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 16 Haziran 2023; 18:46:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 16 Haziran 2023; 20:53:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Selamlar, yukarda da bir sürü örnek verilmiş, bir daha samsung saat almam. Galaxy Watch saatim var yıllardır sorunsuz kullandım, ancak geçen hafta Antalya'da kolumda denize girip çıktım ve saatim bir daha açılmadı. Tamirat vs için önerebileceğiniz bir yer var mı? Alım tarihi aralık 2019 olduğu için garantisi yok malumunuz. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikskareyim -- 20 Ağustos 2023; 9:58:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Degisime verdim. Samsung saate 800 tl verdi + 1500 tl takas destegi 2300 tl te satmis gibi oldum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |