Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 1 [ANA KONU] (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
70
Favori
139.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 buçuk sene oldu neredeyse saati alalı. her gün aktif kullanıyorum maşallah pil halen daha gidiyor

Samsung Galaxy Watch 1 [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 4 seneyi geçti hala kullanıyorum, hala bataryası iyi durumda, hala insanlar saat ne diye soruyor .)

• Easy cepte 2600 TL ye görünce bir tane aldım. Bugün kargo getirmiş, akşam eve gidince bakacağım.

• Saat 4 saat şarjda kaldığı halde yeşil buton görülmedi. Ekran açılır gibi olup kapandı. Bu saati (daha doğrusu akıllı saati) ilk kez kullanıyorum yapmam gerekenler nedir, nasıl bir yol izleyim

• zaferaxu kullanıcısına yanıt

Üstad selam, bu saati 2 gün önce aldım. Şarja taktım ama hep kırmızı ışık gözüküyor, buton yeşil hale gelmedi.

Gene de çalıştırayım dedim ama çalışmıyor. Ekranda bi ara galaxy watch yazısı belirdi gitti. Bir daha açılmadı hiç.

Acaba bir püf noktası mı var

• Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt
    Hocam saat şarj olmuyor. Sürekli kırmızı yanması lazım. Başka bir kablo ve şarj başlığı ile deneyin. Yine olmazsa şarj standında sorun vardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çeşitli kablolarla denedim, saatin şarj olmadığı - daha doğrusu- şarj cihazının arızalı olduğu belli oldu. İade ettim. 1.500- 2.500 TL civarı başka bir saat almayı planlıyorum. Tavsiyelere açığım.

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.