Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.235
Cevap
113
Favori
115.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 kere baştan yaptım testi, soruları mı yanlış işaretledim diye ama yok. Tertemiz saat 150 lira çıkıyor   Sahibinden'e baktım çok ilan var 5 - 6 arası ama uzun süredir duran ilanlar. Yani Samsung değişim kampanyası ile model yükseltmek mantıklı oluyor. Her ne kadar şarjı 2 günü zor çıkarak bir saate bu kadar para vermeyi istemesem de seneye w5pro nun daha fazla düşecek fiyatı. Umarım 7'nin sensörleri iyidir aldığımıza değer de batarya performansını oradan kurtarırız gözümüze çarpmaz :D

Bir de keşke şu tasarımı değiştirseler artık.

Bu arada W6 nın ekran filmleri ve koruyucu kılıfları buna da uyar muhtemelen. Kasa da değişen bir şey oldu mu ki ?

• farba kullanıcısına yanıt

;Aynı durumdayım benim saatte çok temiz. Telefonda bile düşüş yaşayanları çok nadir gördüm ciddi çizik falan varsa yaşadılar. Benimki sürekli kılıflı kullanıldı tertemiz saat bakalım ne olacak.

Geri gönderim içinde ne adres verdiler ne başka bir bilgilendirme var. Ben anlamadım nereye yollayacağım saati. Alırken de gelen mailde de bir bilgilendirme yok.

• forum13 F kullanıcısına yanıt
    Bedava sudan ucuz simdiden asgari ucretliler verir siparisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aegeus A kullanıcısına yanıt
    Imei kayit parasi verirsen olur o da 25 30 bin var

• android central
    The Galaxy Watch Ultra (mostly) lives up to Samsung's lofty fitness promises
    https://www.androidcentral.com/wearables/samsung-galaxy-watch-ultra-fitness-test

Gördüğüm ilk fitness incelemesi. Forerunner 965 ile karşılaştırmışlar, sonuçlar çok çok yakın.

• Bu video bir çok merakı gideriyor en azından pil tüketimi ve şarj hızı vs gibi

Ultra Value Techyoutube
    How long does the battery on Samsung Galaxy watch 7 lasts for? Is it better than on Galaxy watch 6 or 5 ? 0:00 Battery Size / Specs 1:03 Standby Power Consumption 2:14 Performance for Power Users 3:14 30% Improvement? 3:34 GPS Power Consumption 5:25 With AOD 5:39 Without AOD 6:10 When Optimized to the Max 8:27 Charge Speed TEST 9:56 Amazing Battery saver mode 10:51 Conclusions
    https://www.youtube.com/watch?v=XTKuCLTFH7s
  • farba kullanıcısına yanıt

Şimdiye kadar 8-10 kere telefon ve saat için değişim kampanyasından yararlandım.(Kendim, çocuklarım ve aile yakınlarım için)

Soruları gerçekçi olarak yanıtlarsanız sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ama sistem değişti falan diyorlardı. (Easy cep yapacakmış değişim işini!) Yeni sistemde ne olur Allah bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shades99 -- 16 Temmuz 2024; 19:33:30 >
  • Değişim kampanyasında telefon için faydalandım easycep den, belirtilen ön fiyattan sorunsuz olarak parayı belirttiğim hesabına 2-3 gün sonra yatırdılar. Yanlış hatırlamıyorsam easycep kod veriyordu ona göre gönderdim.

• hudo0707 H kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadadan mi

• teober71 kullanıcısına yanıt
    Samsungshop

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Merak ermeyin yakında saati gömmeye başlarlar hocam. Buraların genel huyu bu. Bu saati bile eleştirirler.

• qTr kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı kullanıcılar saati düzgün takmıyor. Kordon gevşek veya çok sıkı olursa bütün ölçümler hatalı olur. Ben uykuyu yanlış ölçüyor diyenin ya saatinde ya kendisinde sorun ararım.

• hudo0707 H kullanıcısına yanıt
    Easyceple mi anlasmislar iyi para teklifi var mi peki

• Kordon tavsiyeleriniz var mı?nerden bulunur uygun kalite ve fiyatta?

• teober71 kullanıcısına yanıt
    Verilen teklifi ve ek takas desteğini yatırdılar. Fiyat teklifi samsungshop da verilen ön fiyat teklifi cihaz kontrol sonrasında cihazın temizlik durumuna belirtilen şekildeyse aynısı yatırıyorlar. Bu teklifi almak için takas desteğinden faydalanarak görebilirsiniz

• shades99 kullanıcısına yanıt

Saat tarafımıza ulaşınca mı bilgi verecekler hocam şöyle böyle gönderin diye yoksa bizim mi iletişim kurmamız gerekiyor ?

• Klasik saat gibi kolda duruşu olsun yanında da akıllı özellikler barındırsın sensörleri (özellikle tansiyon uyku apnesi)doğru ölçüm yapsın fiyatı da 10k ve altında olsun diyen biri için watch 7 44m modelini mi önerirsiniz watch 6 classic 47mm mi alınmalı dostlar?

iP 14pm ve S24 ile birlikte kullanacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khaos kullanıcısına yanıt

GW7'nin kayışları tüm GW'ler ile uyumlu. 20mm standart. Her yerden bulursunuz :)

• Kesinlikle GW7 44mm ama...

Galaxy Watch serisi Ayfonlarla eşleşmez. Haberiniz olsun.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Doğru ölçüm konusunu bilemiyoruz henüz. Bu seneki saatler samsung'un sensör kalitesine edilen lafları düzeltecek mi düzeltmeyecek mi göreceğiz. Gerçi biraz da subjektif bir olay bu sensör işi, kişiden kişiye de değişebiliyor, doğru takım, cilt tipi vs. Kısmet olurda saat gelirse eğer ben açık hava yürüyüş-bisiklet ve spor salonu aktivitelerini kaydedip paylaşacağım w5pro ile karşılaştırarak. w5 ve w6 da da sağlık sensörleri aynı diye biliyorum.

Diğer yandan tansiyon ve uyku apnesi ekg gibi özellikler her saat markasında kendi telefonunda çalışıyor. Ekosistem istiyorsanız mecbur aynı markada kalacaksınız. Farklı yöntemlerle yükleyenler olmuştu ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Sağlık verileri doğru olsun ama ek sağlık özellikleri tansiyon falan kullanmam derseniz huawei sensörleri iyidir ve klasik görünüme daha yatkın saatleri var. Fakat wear os gibi bir işletim sistemi yok maalesef. Görsellik ve nabız için kullanılır ancak bir de konuşma.

Ben samsung w5pro da WP ve telegram bile kurmadım. Gelen bildirimlerdeki gifler fotolar bile yükleniyor saatime. Direkt ard arda gelen wp mesajlarını açıp görüp cevaplayabiliyorum saatten. Huawei alırsan mesela mesaj görme ya da cevaplama mı ne olmuyormuş kendi telefonunu istiyor tam emin değilim, duyduğum o yönde.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.