Hocam ben hepsinde evde teslim olarak aldığım için kargo da nasıl oluyor bilmiyorum. |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Ön sipariş sonrasi alıcam gibi sanırım ya illaki bir fiyat düşüşü olacaktır diğer ticaret sitelerinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla kararttım gözümü W7 Ultra siparişini verdim. 1-2 haftaya gelir sanırım.
Galaxy Buds2 Pro ve Galaxy Watch Ultra Kumaş Kordon hediyesiyle (kordon burada 4,999TL) 22,500 TL'ye geldi.
Hediyeleriyle beraber epey iyi fiyat sanırım.
-
Türkiye ye yurt dışından alamıyoruz dimi? Yurtdışı bir adres verdiniz dimi? :)
Dubai'de yaşayan bir arkadaşım getirecek hocam. Ben direkt almadım.
-
hadi hayırlı olsun çok güzel fiyat server kayıt gibi bir imkan da varsa bunlarda lte de kullanılır mis.
Halnız kordon müthişmiş düz w7 de nasıl durur acaba. çakması çıkarsa alayım
Vallahi eskişehir'de elden teslim yapmıyorlar maalesef. Keşke olsa ya da samsung bayilerine gidip teslim edebilsek ama bütün samsung bayileri de kafasına göre açılmış bayilermiş sanırım. O yüzden kampanyaları da farklı oluyor alıp yollamıyorlar da. Bakalım nasıl bir geri gönderme sistemi olacak merak ediyorum. 5K ya falan alıcı bulsam geri gönderme işini de iptal ederim. Tam parasını ödedik zaten zorla elimden alacak değiller ya saati
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 17 Temmuz 2024; 14:5:36 >
-
Sensörleri doğruluğu ile ilgili testleri falan bekleseydiniz bari dostlar ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haki yeşili 44 mm
Teşekkür ederim hocam. Daha güzeli sizlerin olsun inşallah. Bakalım benim için çokta önemli değil LTE olayı.
Yalnız bu kordon W7'ye olmaz sanırım. Yanlış görmediysem W7 Ultra'nın kordon mekanizmasını değiştirmişler :(
-
Bu W7 ultra nin Bluetooth versiyonu da var sanırım yurt dışında. İleride Turkiye yede gelirmi acaba
Hocam epeydir araştırıyorum. LTE olmayan W7 Ultra'ya hiç rastlamadım. Ne mağazalarda ne de inceleme videolarında. Siz bir yerde gördüyseniz link atabilir misiniz?
-
Valla bende emin değilim ama, ilk günlerde bir video da izledim gibi geliyor sanki fiyat farkida 50 60 $ gibi bir şeydi. Ama karıştırıyor da olabilirim.
Ultra tek model olarak çıktı. W7 hem LTE hem BT olarak ikiye ayrıldı.
-
Samsung az uyanıklık yapsa ve yazılımdan e simi çıkartsa vergiden kurtarırlar aslında.
-
Lte e sim olmuyor mu zaten ?
Bir cihaza sim kart takılıyor diye vergi alan tek ülke biz olduğumuz için Samsung o işlerle uğraşmaz.
-
Almanya Amazon'da yaklaşık 25,300 TL.
25 Temmuz'da teslimat başlıyor.
-
Öyle bir şey yok hocam. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X