Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.235
Cevap
113
Favori
115.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha kötü olamaz diye düşünüp ön sipariş geçtim. Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Aynı durum bende de mevcut. Trade-in kampanyasıyla aldım ama GW5 Pro'yu babama hediye etmeye karar verdim. Arararlarsa açmıcam. Zaten 10 gün içinde göndermezsem caymış sayılıyormuşum :)

• Konu canlanıyor, bakalım ilk kimin eline geçecek vatan, MediaMarkt, Hepsiburada hepsi farklı gönderim tarihi veriyor. Klasik Samsung iş bilmezliği gibi görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Watch ultra ya hangi kayış oluyor. Hiçbir yerde bilgisine ulaşamadım

• Watch 7 ye watch 4 den itibaren olan bütün kayışlar oluyor değilmi elimde baya watch 4 kayışı var

• Mertcanes26 M kullanıcısına yanıt
    Kaliteli terletmeyen yada az terleten kayış marka öneriniz var mı?

• Mertcanes26 M kullanıcısına yanıt
    Evet, uyumlu.

• Bende dayanamadım verdim siparişi.
    2 tane mail kodu gelmişti onuda girdim birde adaptor hediyesi verdi Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farba -- 17 Temmuz 2024; 18:29:21 >
  • farba kullanıcısına yanıt

Watch 6 classic 47 mm içinde 3500 tl teklif veriyorlar. Nasıl oluyor anlamadım.

Su anda watch 7 44mm ve buds 3 pro almak istiyorum ama en uygun nereden alabilirim arkadaşlar. Eski saati takasta değerlendirmeli miyim emin olamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]Mike O'Brienyoutube
    GALAXY WATCH 7 ($250 enhanced trade in credit, free band, & 20% student discount) https://mikeobrienmedia.com/GalaxyWatch7 affiliate links help support the channel at no cost to you This right here is the brand new Samsung Galaxy Watch7. Even though the Galaxy Watch Ultra was the star of the show, this is the watch I would recommend for most people. It looks just like the previous Watch6 but it actually has quite a few massive improvements. Same chip inside, same new bioactive sensor, same display, and a lot of the same new software, in a package that is about half the weight and about half the price. Follow me on social media! (it's always just @mikeobrienn) Instagram: https://instagram.com/mikeobrienn Twitter: https://twitter.com/mikeobrienn TikTok: https://tiktok.com/@mikeobrienn About me: https://mikeobrienmedia.com Please comment below with any questions you might have. Thank you all for watching! I appreciate you! Disclaimer: This video is purely based on my experiences, research, and opinions. You and only you are responsible for your actions. I made this channel to advise viewers and I truly hope to help you all out. I love making these videos and connecting with my viewers! One or more of the products shown in this video may have been sent to me at no cost. This does not influence my opinions; I always cover both pros and cons. This channel is monetized via YouTube ads as well as some affiliate links. If a purchase is made after clicking the link, I will receive a small commission at no extra charge to the buyer. Thank you all for watching! Additional video notes: Colors: green & cream or silver depending on size 3 band options - this is sport. Also fabric and athleisure Band removal mechanism is different from ULTRA!!! 2 sizes, 40mm & 44mm - this is the 44mm here Price: starts at $299, but with link below, get $250 enhanced trade in credit, free band, and 20% student discount For additional $50, you can get LTE Body is still aluminum IP68 with 5ATM, Ultra is 10ATM Sapphire crystal face No raised edge - be careful Or get a case Display is 1.31 or 1.47” super AMOLED About 330ppi for both Digital rotating bezel 2 buttons on the right side New bioactive sensor on the back SOFTWARE: Energy score Create workout routines for multiple workouts - use this to make a triathlon Advanced sleep tracking - sleep apnea AI suggested replies Double pinch to answer calls, play/pause music, or take a photo Other gestures like knock knock and shake to dismiss Extend ring battery life by 30% ACCURACY ANALYSIS Dual band GPS New bioactive sensor Be sure to enable manual start, not countdown! I noticed quite a few workouts were like that by default It’s cool that you see a map of where you are during the manual workout start screen - this instills more confidence that it is locked in and tracking accurately INTERNALS 2GB RAM & 32GB storage Bluetooth 5.3 for phone and for earbuds Exynos W1000 = new 5 core 3nm chip, same as the Ultra Battery is 300 or 435mAh which is much lower than the 590 in the ultra QUICK UI TOUR I wish you could customize these to show two or four at once
    https://www.youtube.com/watch?v=GhZq1wwC82U

5. DK'dan itibaren yeni nesil Samsung saatin nabız sensöründen bayağı etkilendiğini söylüyor.

11:17'de ise Garmin EPIX 2 ile karşılaştırıyor.

• ctnnalii kullanıcısına yanıt
    Benim bütçem olsa ben watch 6 classic saatimi tutardım.. üzerine değişimsiz uygun alabileceğim bir yol denerdim.. geri alım fiyatı ölü.. saati zaten 1.500 lira daha pahalıya satıyorlar 40 ve 44 modellerde.. ultrada ne olur bilemiyorum ama 38 fiyat göreceğimize eminim ilerleyen zamanda..orada zaten o fiyatları veren 3.500 daha ucuza gelsin diye uğraşmaz.. koyar saati ikinci saat olarak ya da ailesinden birine hediye eder.. samsung kazanacağına sevdiklerimiz mutlu olsun.. watch 3ü 2 yıl kullanıp biradere hediye ettim.. 3 yıldır da o kullanıyor :)

• farba kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun...

• Şimdi 2.el ucuz watch 6 alsam sonrada hepsiburadadan değişim ile watch 7 alsam mantıklı olurmu? birde en merak ettiğim nabız ve tansiyon ölçüm değerleri gerçek değerlere yakın oluyormu?

• ctnnalii kullanıcısına yanıt
    ₺4603'ye geri alıyor. Sizin niye öyle oldu?

• Watch 7'nin lansmanda gosterilen saat yüzü watch 6'ya da gelir mi? Çok hosuma gidiyor görünümü.

• grytndgnn kullanıcısına yanıt

Gelecek.

• shades99 kullanıcısına yanıt

aa wvet doğru diyorsun hocam kordonlar farklı. Apple gibi yapmışlar sanırım geçmeli. Benzerlerini yapar ama üçüncü parti üreticiler bakalım. Keşke ultra haricinde w7 pro modeli çıkaydı bir de direkt ona geçerdim ben de ama model yükseltmek ve yeni sensörler için heves ettik bakalım. Biraz da kasma yapıyor aralarda w5pro.

En çok beklediğim özellik sudan etkilenmemesi ama maalesef o tip ekrana geçemediler bir türlü. S23 de mesela damlalar varken kullanılabiliyor artık çok anormal sapıtmıyor ekran. Yağmurda falan çok mesaj yazdım ekran ıslakken. Ama w5pro da bir damla su olsun ekranda saat sapıtıyor nedense. Bir tane marka sudan etkilenmeyen ekran yapmıştı, keşke hayata geçeydi o prototip olarak kaldı herhalde.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Bazen gerek varmıydı ya diye de düşünmüyorum değil hani ama yenilenen sensör ve kablosuz şarj hediyesif alan olunca da alasım geldi. Keşke bir de adaptör kodum olaydı daha da iyi olurdu ekstra 25w adaptör :D

Siparişten itibaren mi 10 gün yoksa teslimattan itibaren mi 10 gün oluyor hocam o süre ? Ürün elime geçmeden yollamayayım diyorum ama bilemedim şimdi. W6 da baya gecikmeler olmuştu geçen sene.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Tamam hocam dediğiniz gibi yapalım bence de mantıklı

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Benimde öyleymiş hocam sonradan 1000tl daha eklemiş. Aslında en mantılı hepsiburada dan almak 1500 lira kupon veriyor.

Ama kendi sitesinde de ikili şarj cihazı olayı güzel.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.