Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.235
Cevap
112
Favori
115.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Exynos W930'a göre hocam. GW6 serisi.

W930'dan W1000'e geçişte Samsung'un sitesine göre x2.7 performans artışı var.

2 çekirdekli tasarımdan 5 çekirdekli tasarıma geçmişler.

5nm'den 3nm'e inmişler.

https://semiconductor.samsung.com/processor/wearable-processor/exynos-w1000//

Bu iki işlemci de Mali G68 MP2 grafik birimi kullanıyor, bence Samsung bir sonraki saatinde grafik işine de el atmalı. Apple Watch animasyonlarına ulaşabilen Android saat yok ve bu durum üzücü.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Bunlar bilinen seyler biliyorum da. Onemli olan pratikte ne kadar kayda deger fark yaratacagidir ...

Bir ara bol cekirdek performans algisi vardi telefonlarda octa core 8 cekirdek li tabiri halen pazarla dilinde mevcuttur ...

Pentacore demeleri gerekirdi :) ...

Samsung hukuki davalara karsi da tedbir almistir yani reklam edilenler yalan da olabilir :) Ama suphesiz beyan edilen kadar olmasa da eskisinden ustun olacaktir :

" Experienced performance may differ due to various factors. " :) ...

• khaos kullanıcısına yanıt
    Marka olarak pek bakmadım ya beğendiklerimi aldım hep 8 9 tane var toplam genelde hepsi terletmiyor ama kumaşları biraz daha kaliteli almaya çalışın kötü olanları hem kaşındırıyor hem terletiyor
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Gelsin saat ben W5 pro ile karşılaştıracağım. Ama batarya verisini işlemesi 1 hafta sürdüğü için sağlıklı olur mu batarya konusunu onu bilemicem :D

Bir youtuber 'a sordum nabız çıktılarını nasıl alıyorsunuz diye ama cevap gelmedi. health uygulamasındaki antrenmanı mı dışarı aktarıyorlar yoksa ölçüm için başka bir program mı var ? GPS içinde kendi yazılımını kullanırım zaten.

Bir yerlerden polar nabız ölçüm aleti bulsam onu da katarım teste ama kim ödünç verir bilemem  

Hız çok mühim değil ama sensör doğruluğu için tercih edilir bir de GPS doğruluğu. W5pro da binaların üstünden gösteriyor hep, köşeyi dönüyorsun dümdüz geçiyor mesela orayı vs.. Kısmetse Onları karşılaştıracağım hep. :))

Hocam hep en erken ön sipariş veren sen oluyordun samsung ürünlerinde bu sefer beklemedesin :D

• İkili kablosuz şarj aletinin kargo tarihi sizde kaç görünüyor arkadaşlar? Bende bir tek bu 19.07.2024 görünüyor.

• Forlys77 F kullanıcısına yanıt

Hangi marka telefon kullanıyorsan hocam onun saatini alacaksın en temizi o. Bir de ölçümleri falan senin için önemliyse ona göre karar vereceksin. Huawei ölçümleri iyidir mesela tipi de güzel saatlerinin. Ama iphone ile ne kadar randımanlı çalışır bilemem, çünkü android herhangi bir telefonda bile huawei tam çalışmıyor kendi telefonu olmak zorunda. Samsung 'da öyle, sağlık özelliklerinin çoğu kendi telefonu için geçerli, apple'da da durum böyle.

Ama dersen ki, nabız falan ölçsün akıllı bileklik tarzında kullanayım ama kolumda klasik dursun. huawei w gt 4 mü ne var ona bakabilirsin.

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Bende Buds 3 pro nun 19 unda kargolanacak diyor
    İkili şarj cihazının 22 sinde teslim edilecek yazıyor watch 7 dede 25 inde kargolanacak diyor samsung da
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Yabanci bir Youtuber turlu turlu nabiz olcerleri vardi Polar dahil farkli formlarda filan. Farkli renkli led lerde olcum dogrulugu ve kalitesi artacak deniliyor bunu FDA gibi ilgili objektif kurumlarca da tespit edilmis midir veya tarafsiz bilimsel incelemelerce yapilmis midir ?

UWB umarim vardir. Wear OS de bu ozellik kendiliginden dogal destekleniyorda.

Apple Watch lerinde Pro ve olmayan hepsinde UWB akilli saatleri yillardir var .

apple developer
    Nearby Interaction with UWB - Apple Developer
    https://developer.apple.com/nearby-interaction

Samsung ta Galaxy Watch 7 Pro ve Watch 7 de UWB yok ama Wear OS gecen yilda oldugu gibi Google dan once en yenisi Samsung akilli saatlerinde gelerek tanitildi.

UWB ek olarak GPS dogrulugunda da yadsinamaz katkisi verimliligi vardir ...

UWB kullanim alanlar yakin mesafelerde yuksek hasassiyetde 3 boyutlu konumlandirma ile kullanim alanlari senaryolari neredeyse SINIRSIZ .....

Sensorleri sanirim degismemis sadece farkli renklerde led li isiklandirmasi renk cesitligi ile olcum kalitesi artmistir ilkesi savunulmus ve ona gore tasarlanmis .

Seker olcer de var yenisinde ... Eskisinde Watch 6 serisinde sicaklik olceri de vardi ... Bircok sey ayni ortak ...

Saatte de sonradan verdim telefonda da ... Onceden bilgileri aliyorum ama hemen atlamiyorum artik :) . Komple vazgecebilirim de..

• Mertcanes26 M kullanıcısına yanıt

Bazi ulkelerde daha erkenden teslim alanlar var :

• smart1978 kullanıcısına yanıt

uwb sadece ultrada gözüküyor ama bazen özellikleri bilerek de eksik yazabiliyorlar. Gerçi s23'e koymayıp s23 plus'a uwb koyan samsung bunda da farklılık yapmıştır mutlaka. Bit kadar çip ama işteee... ultra da hem pahalı hem kaba bileği ince olanalr için. 44 bile büyük gelir bana ama w5pro ya alıştığım için artık pek yabancılık çekmem diyorum :D

Şekeri ölçümü apple'da mı var anlamadım hocam. Ama w7 de yok sanırım yani birisi anlatıyor ama direkt optik şeker ölçen bir sensör yokmuş herhalde farklı bir şekilde bir şey öçüyor diyordu ama tam izlemedim videoyu. Görmüşündür sen de mutlaka o elemanın incelemesini. Uzun süre takmak gerekiyor falan diyordu saati. Yani ben de tıbbi tansiyon aleti de var, şeker ölçüm cihazı da onların karşılaştırmasını da yaparım :D W5pro nun tansiyon ölçümü iyiydi ama bende kalibre edip başkasında denememiştim hiç referans sadece bana göre mi yoksa herkesi ölçebiliyor mu diye. Bende ölçtüğümde makineyle aynı çıkıyordu hep  

EKG yi zaten yanlış ölçemezler bence. Hem optik sensör hem elektrik yüküyle ölçümlüyor nabızı görüyorsun zaten. Ve bazı zamanlar sporda kalb ritmim kötü olduğunda uyarı vermişti doktora gözükün diye. Gözükmedim tabiki de  

Bir de ultra modelinde cilt sıcaklığı ölçmeyi menüye eklemişler herhalde direkt ölçerken gördüm birisini yalan değilse hangi videodaydı acaba. W5pro da üçüncü parti program kullanıyoruz onda da saati çıkarın falan diyor.

Ben de şu kablosuz şarj cihazı ve geri alım kampanyası varken alayım dedim. İlk defa ön sipariş verdim bakalım ne olacak. Şarj aleti kodu da olaydı da keşke az daha karlı bir alışveriş olsaydı :D

w5 den beri mali g68 kullanıyor sanırım. Yani saatte animasyon ne kadar gerekli ya da daha ne kadar olabilir onu bilmemiyorum tabi. Gpu güçlü olunca saatte başka neler yapabiliriz düşünemedim şu an. Bence yeterli geldiği için değiştirmiyor olabilirler. Ama verimlilik konusunda nasıldır bilmiyorum. Yeni nesil gpu olsa daha mı az batarya harcardı acaba ?

• Şunun haricinde vergisi algısı olmayan önerebileceğiniz bir koruyucu var mı şimdiden alayım dedim :D Güneş altında görüntüyü bozmaması gerek tabi. W5pro da hiç koruyucu takmamıştım ya. nasılsa ekran gömüktü. Maşallah hala çiziksiz duruyor mis gibi :D

amazon
    [Galaxy Watch 6 44MM için Takma Aparatlı Cam] NewPole Watch Ekran Koruyucu Watch 6 44mm Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam Yüksek Hassasiyetli Samsung Galaxy Watch 6 44mm ile Uyumludur (Galaxy Watch 6 44MM)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D7QTQ3XG?psc=1
  • Ryan's Techyoutube
    Samsung Galaxy Watch 7 unboxing & first impressions
    https://www.youtube.com/watch?si=1gr_BylcErqywBxA&v=Su0606C22y8&feature=youtu.be

İkili kablosuz şarj cihazıylada şarj oluyor bu arada dakika 0.16 da deniyor

• Vatan'da tanıdığım bir arkadaş mağazalara dağıtımın başladığını ama henüz onlara gelmediğini söyledi. Öyle görünüyor ki ayın 25'inden önce göremeyeceğiz. İşin saçmalığı şu ki madem cihaz Türkiye'de ve elinizde, neyi bekliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 18 Temmuz 2024; 17:56:15 >

UWB yazilimla kapamislardir. Bu da rezalet ...

Watch 7 uyumlu olur mu acaba?

• khaos kullanıcısına yanıt

ee hocam hala tam dağıtılmamış. Bu öfke nedendir :)

Samsung'un ürünleri İstanbul'daki büyük AVM'lere gelir ilk olarak.

Samsung Shop elbette Samsung'a ait ama operasyon olarak farklı birimler olabilir.

• Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

İnternette denk geldiğim bu görsel GW7 44mm'ye ait. Bazı yerleri numaralandırdım çünkü önemli detaylar var.

1 Numara = Samsung aktivite kalbi olan yeri hiçbir zaman detaylı olarak açmadı. İlk defa açıyor. (Sağlık Gösterge Paneli+ hariç)

2 Numara = Yeni gelen "Vitality Score"u menülerle uğraşmadan görebileceğiz. Umarım zaman geçtikçe azalan biçimdedir ve işten gelince uyuduğumuzda yükselen bir algoritması vardır.

3 Numara = İlk defa 3 tane yan yana complication mevcut.

4 Numara = İlk defa ekranın altında panel var.

Şimdi hal böyleyken;

Tek ekranda 10 tane bilgi almak mümkün olacak gibi duruyor.

5 farklı Samsung saat kullanmış biri olarak bu durum çok hoşuma gitti.

Tek bir beklentim var : Kat çıkma sayacı complication olarak geri dönmeli.

:)) Öfke demiyelim de merak ediyorum oldum olası bu önsiparişleri sevme ilk defa sipariş verdim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.