Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.234
Cevap
113
Favori
115.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba,

Aranızda Samsung'un sitesinden alışveriş yaparken teslimat seçenekleri kısmında ''Maalesef bölgenize teslimat yapamıyoruz'' hatası alan var mı? Varsa nasıl çözebildiniz? Teşekkürler.

• Ek kod falan geldi mi indirim için yoksa bir yerlere kayıt mı olmak gerekiyordu. Kablosuz şarj cihazı hediyesi varken alayım diyorum hem de ek takas desteği de var. Sizce değer mi bu fiyata, kampanya kodu falan filan koovalayayım mı ? %5 indirim kodu çıkıyordu fakat onu kabul etmedi. Halbuki bu hesabımdan hiç alışveriş yapmamıştım telefonlarda kullandığım samsung hesabım.

bir de eski ürünün samsung tarafına gönderimini yeni saat elimize geçince mi yapıyoruz yoksa hemen mi yapıyoruz ?

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 14 Temmuz 2024; 20:44:57 >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Teslimattan sonra

• ..Knight.. kullanıcısına yanıt
    Böyle bir hata almadım yer Antalya

Merhaba,

Ben de aynı hatayı alıyorum.

Yer İstanbul - Beylikdüzü.

Sanırım stok bitti.

• Adres güncellemesi yapın bakalım düzelecek mi? Stok bitmiş olsa sepete eklemezdi.

• hudo0707 H kullanıcısına yanıt

Sepete Buds 3 Pro ekleyince ödeme ekranı geliyor, orada onay veriyor mesela.

Ama Watch 7 ekleyince bahsi geçen hatayı veriyor.

Tuhaf bir durum var ama çözemedim.

Adresle alakası olsa buds 3 ü de aldırmazdı sistem, diye düşünüyorum.

• Enteresan bir durum

• Hakikaten öyle..

• Kablosuz şarj cihazını sepetten çıkardığımda hata düzeldi. Kablosuz şarj cihazı 200'er adetle sınırlıydı yanılmıyorsam.

Evet bende de bu şekilde oldu.

Fırsatı kaçırdık desenize..

Tekrar eklerler mi acaba ?

Yoska beklemeden sipariş etsek mi

• emperor1907 kullanıcısına yanıt

Elimde aynı şarj cihazından iki tane var. Üçüncüsü olmasa da olur. :)

Samsung, ön sipariş dönemi sonrası daha güzel bir kampanyayla karşımıza çıkar mı bilemem.

• bende de aynısı oluyor. kablosuz şarj cihazı yoksa sipariş etmiyorum vazgeçtim. Şarj cihazı ile mantıklı bir fiyata geliyordu gereksiz geldi şu an için. ileride Ek takas desteği seçeneğini belki arttıırırlar şarj cihazı falan yerine belki o zama düşünürüm.

Neyse boş yere masraftan kurtuldum Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

Almaya değer bir ürün müdür peki ?

Tavsiye eder misinz hocam ?

Pek matah bir şey değilse sadece saat sipariş edip geçeyim diyorum :)

Ürün kulaklık saat ve telefon ekosistemine sahipseniz ve masa başı çalışansanız baya kullanışlı oluyor.. ya da yatağın yanında bulundurmak için de güzel.. yatarken saati üzerine çıkarıp koymak telefonu üzerine bırakmak şarj için güzel uyurken.. ama watch 7lerin kablosuz şarj durumu kendi adaptörleri hariç nasıl olacak muamma gibi.. yani watch 7 ile bu cihaz eşleşmeyebilir..

Fiyatına gelecek olursak bu cihaz sıkça hediye verildiği için forumdan veya sahibinden üzerinden 900-1100 lira arasına alınabilir sıfır kapalı kutu.. bakmayın samsung shopun 2.200 dediğine.. saatin fiyatı düşecek gibi kesinlikle.. sanki piyasaya düşüp pazaryerlerinde yaygınlaşmasını beklemek daha makul bir seçenek gibi.. ya da hb kampanyası devam ediyorsa orandan alınabilir..

Saçmalık o ki daha lansmanın ilk gününden pazar yerleri samsung shoptan daha ucuz..

Shopun 7 bin dediği buds 3 pro mediamarkta 5 bin.. şaka gibi.. demek ki bu kulaklığı 4.5k gibi bir fiyata alabileceğiz ileride..

Tabi tersi de olabilir, al sat tut tavsiyesi değildir :)

Telefon & kulaklık & saat şarjı için sürekli kullandığım bir ürün. Ben üründen memnunum. Fakat Galaxy Watch 7'nin yeni sensör yapısından dolayı mevcut kablosuz şarj cihazlarının ne kadar efektif şarj edebileceği muamma.

https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/super-fast-wireless-charger-duo-white-ep-p5400twegww/

Bende halihazırda 2 tane bulunduğu için (Bunları da ön siparişler sayesinde bedavadan edinmiştim) durumu pek önemsemedim ve siparişi verdim gitti.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Buds 3 Pro için elinizde link var mı?

Ankara Ankamallde mediamarktta o şekilde fiyat vermişler ön siparişe özel.. arkadaşlar yazmıştı bu başlıkta veya forumda başka bir yerde.. medimarkta siteye baktım buds 3 de 4,5dan 5'e çıkmış.. pro modeli için sitede fiyat göremedim baktım baya ama.. buds 3 pro düşünüyorum bu sene ama hiç ama hiç acelem yok.. şimdilik buds 2 ile idare ediyorum... güzel kampanya ve fiyat yakalarsak alırız... bir de alan arkadaşların yorumlarını da duymak istiyorum biraz...

• Saati alma aşamasındayım sizce gecikir mi? Hemen her yerde aradım bulamadım şu saatin (44mm) şarj süresi nedir,hızlı şarj desteği varmıdır?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.