Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.235
Cevap
113
Favori
115.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

w7 classic varmı ben sitede göremedim takas falan varsa bi bakayım

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Hocam o söylenen DüZ Buds 3 olmasın?

5bin tl bana biraz abartı düşük geldi pro modeli için :)

• ..Knight.. kullanıcısına yanıt

O zaman ben de alıp geçeyim. Kablosuz şarj padi çok da lazım değil gibi bana da :)

• the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Classic model yok, tek versiyon 7 olarak.
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt

problem çözülmüş hocam, sepet açıktı benim sayfa yenilendi otomatik olarak ve ödemeye attı direkt. Denemek için tekrar çık gir yaptım yine ödemeye gitti. Sipariş geçtim ben de. Ula hiç aklımda yoktu yaaa.

Acaba başka kampanya denk gelir miydi ki   kod mod da gelmedi bana hiç millete ekstra kod nasıl gelmiş kii  

Bu kablosuz şarjda adaptör de yok sanırım s23 için kullandığım 25w adaptör yeter inşallah.

Yalnız o değil de samsung shop sitesinin tasarımı ve kodlaması berbat. Zırt pırt logout oluyorsun, siparişlerime zor gidiyorsun, sipariş detayı ayrıntılı değil. Taksitle mi aldım peşin mi onu göremiyorum. Taksit seçtim diye hatırlıyorum ama içime kurt düştü şimdi  

Bir de keşke takas bitene kadar provizyonda kalsa da takas parası düştükten sonra karta yansıtsalar ücreti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 15 Temmuz 2024; 1:5:57 >

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarjla birlikte 25W adaptör+kablo da geliyor. Kod için de lansman öncesi siteden kayıt olmak gerekiyordu.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt

Herhalde bana yine gelmezdi kod. Geçenki lansman için sürekli e posta attılar her seferinde kayıt oldum hiç bir şey gelmemişti Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

Ooo iyi şarj aleti geliyorsa, w7 yi o kablosuz cihazla kullanamazsam en azından ikinci şarj cihazıyla şarj ederim. telefonun 25w adaptörü uzakta olduğu için söktak yapamıyordum, W5proyu şarj etmek için laptop'u kullanıyordum, neyseki hızlı şarj ediyordu o da. :D

• Elimde 2 adet "Şarj aleti" kodu var. İsteyen arkadaşım varsa ÖM atsın.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Ben de şimdi bu şekilde sipariş geçtim hocam. Watch 6 vardı onu da takas edicem.

Yaptık bi delilik ama pişman olmayız umarım :)

Bu arada eski cihazı, yeni cihaz teslim edildikten sonra alıyorlar bizden değil mi ?

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Şarj aleti ücretsiz ekleniyor zaten. Koda ne gerek var anlayamadım?

• Kafayı yemiş bunlar.. mediamarkt 5 bine buds 3 pro ön siparişi almış bunlar 2.300 liraya kılıf satıyorlarmış... kılıf ya.. bildiğin silikon kılıf.. kılıf.. şeffaf slikon kılıf.. baya baya kılıf.. hem de kulaklık kılıfı.. silikon.. kılıf... 2 bin.. 300.. Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 15 Temmuz 2024; 15:31:49 >
  • slimshqdy kullanıcısına yanıt
    Eklenen kablosuz şarj aleti. Kod ile 25W adaptör ekleniyor ayrıca. İlk mesajda görselini ekledim.
    Watch7 kordonları da aynı ama satıştan kaldırmışlar.
    Onları görmemiştim :) buds 3 pro düşünüyorum da bi bakayım ne kampanya vs varmış dedim bunlar çıktı karşıma.. çılgınlık resmen.. kordonlar bin 1800 liraya alıştırmışlardı zaten.. ama onları da teknoloji marketler %50 ile yarı fiyatına sattı daha önce kaç kez.. bunun yarısı da çok anacım... ana yemeğin yanında astronomik fiyattan içecek satmaya benziyor bunların ki :)
    Buds3 Pro'ya ben de bakıyorum. Mediamarkt ile uğraşıyorum, kampanyadan haberleri yok.
  • Kordon 5 bin. Yersen :)

Millet 50 dolara saat alsın biz 5 bin liraya kordon alalım... bunu hayat pahalılığı ekonomi vergi vs açıklamaz.. aptallık başka birşey değil.
    Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]
    5 bin muhabbeti yalan mı oldu?? :)
    Yalan değil de şehirle alakalı bir durum.
    Ben derim ki acil ihtiyaç değilse buds 3 pro için de acele etmeyelim.. fiyat otursun kampanya vs illa birşeyler olur buralardan haberleşiriz.. samsung shop fiyatları her zamanki gibi şişirme... kendi sitelerinden yüksek fiyatları yani ölümü gösterip diğer satıcılardan pazar yerlerinden falan ölüme razı ediyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 15 Temmuz 2024; 16:4:47 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.