Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.235
Cevap
113
Favori
115.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben demin sipariş verirken bana attıkları kodu ekledim ama geçersiz dedi.

Berbat bir çalışma modelleri var gerçekten. Ben de ekleyemedim malesef

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    TR5 ile başlayan yeni kod gönderdiler sonradan, bu geçerli. İlk gelen TR1 ve TR2 kodları Flip ve Fold'ta geçerli.
  • Çokta kötü değil gibi canlı canlı. Büyük ihtimalle Dubai'den yarı fiyatına getirteceğimSamsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

• Ön siparişler ne zaman gönderilmrye başlanır? Vatan dan dün siparişi verdim hayırlısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 15 Temmuz 2024; 18:10:54 >
  • shades99 kullanıcısına yanıt
    Zevk meselesi tabi ama onca video ve görsel beni içine çekemedi.. bir de 44k fiyatı TR şartları için bir başka olumsuz tarafı.. ben de son şansı canlı canlı göreceğim an için saklıyorum bu saate.. ama bu görsellik için lte özelliğinden bağımsız 14-15'ten sonrası anlamsız.. telefon görüşmesi özelliği ve beraberinde getirdiği ek vergilere birşey diyemem ama her türlü anlamsız pahalı benim için... kullanım tarzıma göre telefondan ayrılmamı gerektiren olan binde birdir.. ihtiyacı olana parası olana zevkine hoş görünene saygı duyarım tabi.. kendi adıma bir türlü ısınamıyorum, anlamlı gelmiyor.
  • Gear Sport'dan Watch 5 Pro'ya kadar tüm Samsung saatleri kullanmış biri olarak özellikle Watch 7 ile gelen yeni işlemci gücünü düşündüm bugün...

Samsung ilk defa saat işlemcisinin reklamını yaptı ve detaylarını kamuoyu ile paylaştı ama...

Watch 7 ile Watch 4 temel olarak aynı saatler olduğu için iki tarafa da güncellemeler gelecek.... Watch 4'e uydurmak için Watch 7'nin potansiyelini kullanamayacağız diye kendi kendime triplere girdim :)

Nabız sensörü için bir düşünceniz var mı?

• khaos kullanıcısına yanıt

Ben çıktığı gün aldım, 25 temmuz diyor ama göreceğiz bakalım...

Daha önce hiç Samsung'tan önsipariş vermedim.

• siparişi kargolanan oldu mu? benim işleniyor sipariş onaylandı kısmında bekliyor hala.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Zaten tüm arkasını kaplayan bir alarm takılı olduğu için sensörler tam işlevini yapacak durumda değildi.
  • kral012 K kullanıcısına yanıt
    25'inde başlıyor süreç.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Bu distribütörün verdiği süre mi ? Vatan da 5 ile 7 iş günü arasında diyordu?
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Dünyada satışa çıktığı tarih 24 Temmuz olarak duyuruldu. Samsung Türkiye de 25 Temmuz kargoda diye satışa sundu.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada 18 inde kargoluyor.
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Onun farkındayım.

Akıcılık ve ısınma ne durumdaydı? Gözle görülür bir iyileşme var mıydı sizce?

İyi de HB'ye 44mm gelmedi ya da ben kaçırdım :)

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Geldi hocam belki stok hızlı bitmiştir. Ben samsungtr den alıp, iptal ettim. Hb de 9500 tl idi ordan aldım.

• slimshqdy kullanıcısına yanıt

Nasıl Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]  benim sepetim de yok öyle bişi

HB 'in değişim kampanyası da müthiş Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]  Ben ikinci el olarak satmayı beceremeyeceğim için samsung'dan aldım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.