Ben demin sipariş verirken bana attıkları kodu ekledim ama geçersiz dedi. Berbat bir çalışma modelleri var gerçekten. Ben de ekleyemedim malesef |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
TR5 ile başlayan yeni kod gönderdiler sonradan, bu geçerli. İlk gelen TR1 ve TR2 kodları Flip ve Fold'ta geçerli. -
Çokta kötü değil gibi canlı canlı. Büyük ihtimalle Dubai'den yarı fiyatına getirteceğim
-
Ön siparişler ne zaman gönderilmrye başlanır? Vatan dan dün siparişi verdim hayırlısıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 15 Temmuz 2024; 18:10:54 > -
Zevk meselesi tabi ama onca video ve görsel beni içine çekemedi.. bir de 44k fiyatı TR şartları için bir başka olumsuz tarafı.. ben de son şansı canlı canlı göreceğim an için saklıyorum bu saate.. ama bu görsellik için lte özelliğinden bağımsız 14-15'ten sonrası anlamsız.. telefon görüşmesi özelliği ve beraberinde getirdiği ek vergilere birşey diyemem ama her türlü anlamsız pahalı benim için... kullanım tarzıma göre telefondan ayrılmamı gerektiren olan binde birdir.. ihtiyacı olana parası olana zevkine hoş görünene saygı duyarım tabi.. kendi adıma bir türlü ısınamıyorum, anlamlı gelmiyor. -
Gear Sport'dan Watch 5 Pro'ya kadar tüm Samsung saatleri kullanmış biri olarak özellikle Watch 7 ile gelen yeni işlemci gücünü düşündüm bugün...
Samsung ilk defa saat işlemcisinin reklamını yaptı ve detaylarını kamuoyu ile paylaştı ama...
Watch 7 ile Watch 4 temel olarak aynı saatler olduğu için iki tarafa da güncellemeler gelecek.... Watch 4'e uydurmak için Watch 7'nin potansiyelini kullanamayacağız diye kendi kendime triplere girdim :)
-
Nabız sensörü için bir düşünceniz var mı?
-
Ben çıktığı gün aldım, 25 temmuz diyor ama göreceğiz bakalım...
Daha önce hiç Samsung'tan önsipariş vermedim.
-
siparişi kargolanan oldu mu? benim işleniyor sipariş onaylandı kısmında bekliyor hala.
-
Yok hocam. Zaten tüm arkasını kaplayan bir alarm takılı olduğu için sensörler tam işlevini yapacak durumda değildi. -
25'inde başlıyor süreç. -
Bu distribütörün verdiği süre mi ? Vatan da 5 ile 7 iş günü arasında diyordu? -
Dünyada satışa çıktığı tarih 24 Temmuz olarak duyuruldu. Samsung Türkiye de 25 Temmuz kargoda diye satışa sundu. -
Hepsiburada 18 inde kargoluyor. -
Onun farkındayım. -
Akıcılık ve ısınma ne durumdaydı? Gözle görülür bir iyileşme var mıydı sizce?
-
İyi de HB'ye 44mm gelmedi ya da ben kaçırdım :)
-
Geldi hocam belki stok hızlı bitmiştir. Ben samsungtr den alıp, iptal ettim. Hb de 9500 tl idi ordan aldım.
-
Nasıl benim sepetim de yok öyle bişi
-
HB 'in değişim kampanyası da müthiş Ben ikinci el olarak satmayı beceremeyeceğim için samsung'dan aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X