- Sisteme Dahil Bileşenler : DVD Player - Hoparlör Sayısı : 5+1 - Toplam Ses Gücü (RMS) : 300 W Bağlanabilirlik - Çıkışlar : Komponent Video Çıkışı x 1 DVD Özellikleri - Ses Sistemi : Dolby Digital - DTS - Görüntü Geliştirme : Video Üst Örnekleme - Resim Sıkıştırma Formatı : JPEG - D/A Dönüştürücü : 12 bit / 108 MHz Garanti - Garanti Süresi : 2 Yıl Radyo Özellikleri - Radyo Tuner Bantları : FM - Kanal Sayısı : 20 Kanal Ses Özellikleri - Ses Sistemi : Dolby Digital Teknik Özellikler - Disk Çalma Ortamı : CD - CD R / RW - DVD - DVD R / RW - DIVX - MP3 - WMA - JPEG - Sıkıştırma Formatları : DivX - MP3 - JPEG - Uzaktan Kumanda : Var
Normal piyasa fiyatı 299 TL, Media Markt (Eskişehir) bünyesinde, ayın 19'u ile 22'si arasında geçerli olacak indirimli fiyatı ise 259 TL. Hepimizin ortak kararı bir olacaktır ki uçurum bir indirim değil elbette. Ben bu sistem ile alakalı sadece şunu merak ediyorum. Anlog yada Optic bir girişi var mı acaba? çünkü sistem ile alakalı olarak hiçbir yerde aradığım bu bilgiyi bulamadım bir türlü. Bu konuda bir bilgisi olan varsa eğer ve paylaşırsa gerçektende çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.
Not: Sistemden beklentim çok fazla değil tabi ki, bu akşam gidip inceleme şansım olacak ama büyük ihtimalle arkasını çevirip baktığımda ilgili bağlantıların in/out olduğuna dair bir yazı göremeyeceğim. O yüzden siz sevgili dostlarıma danışma gereği gördüm. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim...
Arkadaşlar 19 kişi bakmış, tek bir yorumu olan yok mu yahu?
fiyat iyi alınabilir özellikleri hakkında bir bilgim yok netten araştırmalısın
Yorum için teşekkür ederim ;)
bende bu ürünle lg 303 su arasında kararsız kalmıştım ben lg 303su aldım nedeni en başta usb girişli olmasıydı performans olyıda çok iyi fiyatına göre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme