Şimdi Ara

Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
10.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşın söylediği gibi gittidigiyor'da world karta 680 tl.ye geliyor. hatta %5 indirimle daha uygun da olabilir. bu fırsat olmuyorsa incehesap'ta 10 tl. daha uyguna 670'e satınca mı fırsat oluyor? boşuna kendinizi yormayın, strese de girmeyin.
    yeniçarşım'da da benzer fiyat olabilir. şu an sitesi açılmadığı için oraya bakamıyorum.

çekle maledilen fiyat ile gerçek fiyat eşit olamaz birinde harcamak zorunda tutulan bir tutar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalatçı garantisi güvenilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

İthalatçı garantisi güvenilir mi?

bence güvenilir, daha önce de ithalatçı garantili ürün almıştım sorun yaşamadım açıkçası
  • Fiyat 669 TL düşmüş. Tek çekimle 642 TL ye geliyor, üstelikte kargoda bedava. Şimdi piyasaya göre fiyat nasıl acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi londoner23 -- 26 Mart 2013; 17:59:57 >
  • arkadaşlar ben aradım sordum ithalatçı firmayı . peledünya mı teledünya mı öle bişi dedi kadın pek anlamadım ...
  • Bu arada kutu içinde kulaklığı cartu curtu hepsi olucakmıymış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirjoe

Bu arada kutu içinde kulaklığı cartu curtu hepsi olucakmıymış ?

yahu zaten kutudan ne çıkmasını bekliyorsunki uydurk kulaklık bide şarj aleti onuda kutaya koymayanmı var
  • bu paralel ithalat garantisi ne kadar güvenilirdir?
  • Sadece beyaz mi olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arastırdım, fiyat çok iyi

• Teledunyanin garanti durumu nasil?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncehesap.com 'u arayip sordum, teledunya tarafindan 24 ay garantili dediler. Daha once bu sitenin bir yamugunu gormedim

• teledünyanın sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. bilindik firma yurtdışından iyi ürün çekiyolar birkaç firmada daha rastlamıştım onların garantili ürününe
  • İncehesap'tan 2 alışverişim oldu, beğenmiştim ve güvenilir listeme almıştım. Ama şu en son yaptıklar WD HD kampanyasındaki rezaletten sonra hiç bakmıyorum artık. Resmen maymun ettiler insanları, rezaletin böylesini görmedim. Habire site çökmesi, indirim açık olduğu halde sepetteki ürünü tam 3 kez denememe rağmen alamam vs bir sürü problem yaşattılar. Tek bana olsa neyse, konu açıksa hala bakın, sayfalar dolusu sitem ve şikayet oldu o kampanyada. Unutmam için uzun bir süre geçmesi lazım.
  • arkadaşlar saat 10 oldugunda sepete atabilcez ürünü değilmi yoksa şansa mı atabilicez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

İncehesap'tan 2 alışverişim oldu, beğenmiştim ve güvenilir listeme almıştım. Ama şu en son yaptıklar WD HD kampanyasındaki rezaletten sonra hiç bakmıyorum artık. Resmen maymun ettiler insanları, rezaletin böylesini görmedim. Habire site çökmesi, indirim açık olduğu halde sepetteki ürünü tam 3 kez denememe rağmen alamam vs bir sürü problem yaşattılar. Tek bana olsa neyse, konu açıksa hala bakın, sayfalar dolusu sitem ve şikayet oldu o kampanyada. Unutmam için uzun bir süre geçmesi lazım.

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım, ancak adamlar kampanya bittikten sonra ek 20 adet daha ürünü satışa çıkarmışlardı

o sayede alabilmiştim ama dediğin gibi maymuna döndük ”

• teledunya hangi illerde var?
  • yeniçarşımdan sipariş verdim 739 lira %10 maxipuan ile iptal etmeye değer mi gerçi etsem bile bu fırsattan yararlanabilcem mi geçen harddiski alamadık
  • Fiyat cok iyi vatandan bir dostum 850 civarina aldi bir gun once.

Bu arada S3 mini ye
    Resmi Tr 4.1.2 jellybean cikmis durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Fiyat cok iyi vatandan bir dostum 850 civarina aldi bir gun once.

Bu arada S3 mini ye
    Resmi Tr 4.1.2 jellybean cikmis durumda.

o zaman buradan almak mantıklı gözüküyor.. en azından şimdilik..

adamlar fiyatı indirdikçe indiriyorlar... :)

umarım ben boşta kalmam..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.