Şimdi Ara

SAMSUNG I8320(vodafone 360 h1) 3.5' AMOLED EKRAN/5MP/720P/WIFI/GPS ANA KONU! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.222
Cevap
14
Favori
493.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @okolay ayarları online işlemlerden telefona gönder sms ile bende sıkıntı yaşadım ve sms gelmedi online menüde bizim cihaz olmadığı için i8510 u seç gerisi kolay 3-5 dakika içinde ayarlar geliyor olmadı herhangi bir tim ofisinden ayarları telefona yükletebilirsin
  • özellikle ispanyolcası olanlar için güzel bir kaynak araştırmak lazım

http://www.gsmspain.com/foros/hp859640_pp20_p1_Marcas-Samsung_Hilo-Oficial-Samsung-H1-Vodafone-360-vol-III.html
  • 2 tane garantili cihazım vardı arıza yaptılar kullanıcı hatası diyip yapmadılar.Garantili telefondan uzak duruyom kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsary

2 tane garantili cihazım vardı arıza yaptılar kullanıcı hatası diyip yapmadılar.Garantili telefondan uzak duruyom kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkıyorlar.

+1 evet bunu sıkça yapıyolar ne yazıkki
  • kardeş bende m1 kullanıcısıyım vodafone h1 internet ayarlarını türkcell hattımla kullanıyorum internete girip oturum açabiliyorum fakat navigasyon mağaza gibi uygulamaları hala kullanamıyorum google mapsda da 3 sn de 1 konum alınsınmı die soruyor kullanılmıyor doğru dürüst o turkcell hat yüzünden mi birde mesajlara fln şifre koymayı hala çözebilmiş değilim yardım edebilrmisinz?
  • @marych01 bu ayarları paylaşırsan memnun olurum çünkü ben oturumda açamıyorummuhetmelen turkcell hat yüzünden böyle oluyor google map için dosyalarım/oyun&uygulamalardan google maps in ayarlarına tıkla orada herdefasında sor gibi bir kısım var ordaki ayarları bir defa sor şeklinde düzeltebilirsin.
  • İsim ayarla: VODAFONE INTERNET
    Erişim Adı: internet
    Kimlik denetimi türü: Normal
    Kullanıcı kimliği: vodafone
    Parola: vodafone
    Protokol: HTTP
    Ana sayfa URL'si: kullanıcı kendisi belirleyecek!
    Proxy adresi: 0.0.0.0
    Gecikme Süresi (sn.): 90

Gelişmiş Ayarlar ->
    Statik IP: Boş
    Yerel telefon IP'si: 0.0.0.0
    Statik DNS: Boş
    Sunucu1: 0.0.0.0
    Sunucu2: 0.0.0.0
    Trafik sınıfı: Abone

bunu bir önceki sayfada türkistan paylaşmıştı

ayarlar/şebeke ayarları/vodafone bağlantıları/vodafone live dan ulaşablirsiniz

en azndan ben bunu değiştirdim :D
  • bu arada dosya mesaj şifreleme hakkında bilgisi olan?
  • intenet movil diye bi hesap vardı bunu sildim şuan oturum açılıyor
  • Gnome ve limo ya katıldı...

GNOME Vakfı ve mobil cihazlar için Linux tabanlı işletim sistemi oluşturmak için oluşturulmuş bir endüstriyel birlik olan LiMo Vakfı, özgür yazılım dünyasına hareket getirecek yeni bir işbirliği için ortaklıklarını duyurdular.

GNOME Vakfı'nın İcra Kurulu Başkanı Stormy PETERS, yaptığı açıklamada "GNOME Mobil teknolojilerini mobil ve mobil olmayan cihazlarda LiMo platformuyla beraber görebilmekten ve LiMo Vakfı gibi ticari bir ortaklarla çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyız." dedi.

Yeni işbirliği anlaşmasının şartlarına göre LiMo Vakfı, GNOME Vakfı'nın danışma kurulunda yer alacak. GNOME Vakfı da LiMo Vakfı için bir sanayi işbirliği ortağı olacak.

LiMo Vakfı'nın İcra Kurulu Başkanı Morgan GILLIS ise basına konuşurken, "GNOME ve LiMo arasındaki bu yakınlık, ortaklık için çok önemli. GNOME geliştiricileri tarafından geliştirilen ürün ve servislerin LiMo Vakfı üyeleriyle birlikte genişleyen bir ekosistemde yer alması da bu yakın ilişkilerin sonucudur." açıklamasında bulundu.

LiMo platformu, GNOME geliştiricileri tarafından geliştirilen ürün ve servislerini içeriyor. LiMo platformu, aslında birer GNOME Mobile projeleri olan Glib, GTK+, D-Bus, GStreamer ve BlueZ gibi pek çok bileşeni uzun bir süredir kullanılıyor.

Gnome shell icin bi ornek :http://www.youtube.com/watch?v=6pp6zoYiuog

budawww.limofoundation.org daki link:
    http://www.limofoundation.org/en/Press-Releases/limo-foundation-and-gnome-foundation-partner-to-catalyze-further-open-source-innovation.html

• quote:

Orijinalden alıntı: turkistan

Gnome ve limo ya katıldı...

GNOME Vakfı ve mobil cihazlar için Linux tabanlı işletim sistemi oluşturmak için oluşturulmuş bir endüstriyel birlik olan LiMo Vakfı, özgür yazılım dünyasına hareket getirecek yeni bir işbirliği için ortaklıklarını duyurdular.

GNOME Vakfı'nın İcra Kurulu Başkanı Stormy PETERS, yaptığı açıklamada "GNOME Mobil teknolojilerini mobil ve mobil olmayan cihazlarda LiMo platformuyla beraber görebilmekten ve LiMo Vakfı gibi ticari bir ortaklarla çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyız." dedi.

Yeni işbirliği anlaşmasının şartlarına göre LiMo Vakfı, GNOME Vakfı'nın danışma kurulunda yer alacak. GNOME Vakfı da LiMo Vakfı için bir sanayi işbirliği ortağı olacak.

LiMo Vakfı'nın İcra Kurulu Başkanı Morgan GILLIS ise basına konuşurken, "GNOME ve LiMo arasındaki bu yakınlık, ortaklık için çok önemli. GNOME geliştiricileri tarafından geliştirilen ürün ve servislerin LiMo Vakfı üyeleriyle birlikte genişleyen bir ekosistemde yer alması da bu yakın ilişkilerin sonucudur." açıklamasında bulundu.

LiMo platformu, GNOME geliştiricileri tarafından geliştirilen ürün ve servislerini içeriyor. LiMo platformu, aslında birer GNOME Mobile projeleri olan Glib, GTK+, D-Bus, GStreamer ve BlueZ gibi pek çok bileşeni uzun bir süredir kullanılıyor.

Gnome shell icin bi ornek :http://www.youtube.com/watch?v=6pp6zoYiuog

budawww.limofoundation.org daki link:
    http://www.limofoundation.org/en/Press-Releases/limo-foundation-and-gnome-foundation-partner-to-catalyze-further-open-source-innovation.html

bizim için çok güzel bir haber bu teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

android 2.2 kuruluyorda nasıl kurulur onu bilemiyorum elimde i8320 ye ait "release_root_v0.1.tar.gz" ve "i8320_android.tar" dosyaları var bunları nereye kopyalicaz yada hafıza kartına mı kurucaz dediğim gibi bilemiyorum bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa memnun oluruz.

Hocam bi yerde okumuştum kuruluyor ancak wifi kamera gps bluetoth gibi sorunları var şuanda onun. eğer bulursam linkini veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayrch01

İsim ayarla: VODAFONE INTERNET
    Erişim Adı: internet
    Kullanıcı kimliği: vodafone
    Parola: vodafone
    Proxy adresi: 0.0.0.0

Gelişmiş Ayarlar ->

bunu bir önceki sayfada türkistan paylaşmıştı

ayarlar/şebeke ayarları/vodafone bağlantıları/vodafone live dan ulaşablirsiniz

en azndan ben bunu değiştirdim :D

Eğer bu olmaz ise ki bende işe yaramadı;

6 saat 37 dk önce

--------------------------------------------------------------------------------

İsim ayarla: Vodafone Live
    Erişim Adı: vflive
    Kullanıcı kimliği: vflive
    Parola: vflive
    Proxy adresi: 212.65.136.226

Gelişmiş Ayarlar ->

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampetia -- 11 Ağustos 2010; 23:21:45 >

• Arkadaşlar mms ayarlarını çözen varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

@mehmetsary vodafone oturumu açarsan bi ihtimal bu şekilde download yapabilirsin.

@carpediem81 hattım vodafone olmadığı için doğal olarak oturum açamıyorum ve mağazaya giremiyorum romlar modlandıkça buda mümkün olabilir.gps için yukarda verdiğim google maps i kullanabilirsin.

@ankaacan işletim sistemi daha yeni o sebeple biraz sabır yeni ipk ve wgt uzantılı uygulamalar gelecektir.

Hocam vodafone 360 tüm operatörlere açık bir uygulama diye biliyorum. istersen bir kayıt olmayı dene.http://vodafone360.com/tr
    Birde vodafone 360 a kayıt olmama rağmen mağazaya girmiyor bilginize.

• i8320 icin oyunlar...

SAMSUNG I8320(vodafone 360 h1) 3.5' AMOLED EKRAN/5MP/720P/WIFI/GPS ANA KONU!

http://r a p i d s h a r e.com/files/412397655/h1oyun-turkistan.rar
  • @Lampetia vodafone ayarları ile oturum açtım eposta hizmetindende yararlanabiliyorum ancak mağaza ve harita kullanım dışı şuan
  • PROTECTOR_Real_BUJA2_Rev08-11.bin phone dosyasını yükleyemiyorum devamlı hata veriyor bunun başka bir versiyonu varsa lütfen yardım edin tel açılmıyor....
    pda ve csc sorunsuz yükleniyor sadece phone bin dosyası yüklenemiyor ve tel açılışta 360 yazısından sonra kalıyor. yardım lütfen....
  • belki indirdiğin dosya sorunlu birde bunu dene

http://www.4shared.com/file/nOGsSr-v/PROTECTOR_Real_BUJA2_Rev08-11b.html
  • bu indirdigimdede hata veriyor. odinde altta message kısmında bu hatayı veriyor..( e - Phone activating failed)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.