Şimdi Ara

Samsung laptop windows 8 serial öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung bi laptop var fakat bunun kurtarma konsoluna kısmı tamamen kaldırılmış window 8 den window 7 ye geçilmiş Laptop altındada win 8 serial yazmadığı için sizlere sormak istedim acaba nerden öğrenebilirim bu seriali ayrıca leptop yanında herhangi bir cd vs de yok

• windows 8li laptopların biosda yazıyor ama bendede lenovo laptop var win 8li servisini arayıp recovery çalısmıyor dedim fransadan ücretsiz kargoyla dvd geldi onla kurulum yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen recovery i yedelemedinmi yedekemedinse servisi durumu sole.ama windows 7 yukleduginden dolayi servis insallah sikinti yaratmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler laptop bende olsaydı altını üstüne getirirdim :) bilmeyen biri kullanıyodu windows 7 yükletmiş bilgisayarcıda biraz uyanık davranmış olsa gerek tekrar formata gelsin diye kaldırmış .Windows 7 yüklü olduğu halde biosda göstermez heralde. bende servisi arayıp olmaz falan derslerse bağırıp çağırıyım artık elden başka bişey gelmez belki bi kıyak geçerler :) Elinde samsung recovery olan birisi varsa resmini yollayabılır mı neler var hangi klasörler var içinde bakmam için dosya kurtarma programıyla install.wim adında 5 gb kadar bi dosya kurtardım .Belki onun içindedir Üç beş klasörün fotosunu koyabilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterious -- 29 Haziran 2013; 10:05:17 >
  • Windows 8 aradım durumu anlattım anakartta biosa gizliymiş , dedim dvd sini gönderseniz diye oda olmaz dedi . Peki bu anakart ile harddisk yansa bizim bu lisans anahtarları nereye gitcek nasıl kurtaracaz. Çıok saçma bi sistem 100 - 200 dolarlık işletim sistemi ( hatta daha pahalı ) bir cd göndermekten acizmi bir barkod yapıstırmaktan acizmi bundan sonra orjinal microsoft un yazılımını kullanmam . Xp dede sorun çıktı ürün anahtarı orjinal cd si var 1 saat konuştuk telefonda yonlendirme yaptı olmadı . Pc aldığınız yere söyleyin demezmi sanki işletim sistemini pc yi aldıgım marka yapıyo arkadas .Cd üzerindeki herşeyi cd nosu vs üretim yeri okuduğum halde onunda yenisini göndermemişlerdi zamanında . Microsoft benim için bitmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.