Bildirim
Samsung LE-40C678
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Samsung C650 serisi türkiyeye resmi ve paralel ithalat tarafından getirilmektedir.
C670 serisi , C650 nin dahili uydu alıcı tuneri (DVB-S) içeren serisidir. Resmi ithalat tarafından getirilmemiştir daha doğrusu hiçbir x70 getirilmemiştir ve DVB-S tunerli seri getirtilmemiştir. Paralel ithalat da henüz bu seriyi getirtmemiştir.
C570 , 80 gibi yine bu tarz 50 hz ama yine DVB-S tunerli seriler bulunmaktadır. Bunlardan da kullanan kimseyi görmedim. Geçen seneki B570 (B579) kullanan 1-2 kişi forumda vardı.
Bu serinin performansını Almanyada otururan kişilerin bulunduğu bir forum bulursanız oradan alabilirsiniz çünkü Almanyada DVB-S li tvler yaygın olarak kullanılmaktadır. -
quote:
Orijinalden alıntı: wishcanter
Tüm forumu incelememe rağmen Samsung LE-40C678 ile ilgili herhangi bir yoruma rastlayamadım.
Kullanan var mı? Tavsiye edilir mi?
ben bu ürünü çok aradım ama bulamadım.. satan bi yer varmı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X