Şimdi Ara

SAMSUNG LEVEL U PRO KULAKLIK 259 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Samsungun 500 tl olan kulaklığı LEVEL U PRO şuanda bi satıcıda 259 TL ye satılıyor. Ben bir tane aldım, ilgilenen arkadaşlar kaçırmasın

gittigidiyor
    SAMSUNG LEVEL U PRO KABLOSUZ BLUETOOTH KULAKLIK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-level-u-pro-kablosuz-bluetooth-kulaklik_pdp_593613359

• Dükkanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Dükkanın
    Dükkanın derken burası benim mi dükkanım ? Senelerdir adım soyadım ikinci el bölümünde yaşadığım yere kadar açık, oradan bakıp anlayabilirsin. Kaldı ki devlet memuruyum dükkanım olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtr3ams -- 3 Eylül 2020; 22:59:58 >
  • Resmi satıcılar haricinde bu ve benzeri popüler, sahtesi piyasada kolayca bulunabilen ürünleri satın almanızı tavsiye etmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun süredir kullanıyorum.
    Sıkıntılarını söyleyeyim.
    Bataryası daha yılı dolmadan öldü. 3-4 saat dinlemede bitiyor.
    Kenar kablo bölümü yerinden çıkıyor.
    Kulak içi lastikleri zamanla gevşiyor.
  • Bunların devri geçti artık. Tws kulaklık diye bir şey varken pek mantıklı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Dükkanın
    Hayırlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.5 yıldır kullanıyor sayılırım. Yağmurda kullanma hatasına düştüm, Play/Pause tuşu basmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Hayırlı

Alıntıları Göster
    olsun
  • Hb da yorumlara baktım vasat

• 2 defa iadeye gönderdiğim kulaklik..lastik ile sert kesim arasindan boyuna takarken ayrılıyor belli suret sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum.
    kulaklığın birinden az diğerinden çok ses geliyor, başka sorunu olmadı.
    gürültülü anlarda iki kulaklığı da takmanız lazım, yoksa duyamıyorsunuz.
    sakin ortamda sorun yok.
    bt mesafesi de iyi, oda içinde dolanırken herhangi bir kesinti yaşamıyorsunuz.
    5 yıl önceki fiyatı 200-300 aralığındaydı.
  • Çok severek kullandığım bir üründü ama sporda kullanma gafletinde bulundum. Aldıktan 42 gün sonra arızalandı şarj almaz oldu. Amazon dan almıştım arıza kaydı açtım onarım istedim ve direk iade aldılar. Fiyatı da biraz düşmüştü o arada, sipariş vereceğim diye diye fiyatı ikiye katladı. Bu fiyat çok iyi, umarım orjinal üründür. Aldım bir tane. Ama gönül isterdi ki amazonda bu fiyata alabilseydim. Hayatımda bu kadar tüketiciyi koruyan bir firma görmedim, fiyat farkı %10 fazla bile olsa amazonu tercih ediyorum. (Tabi satıcı Amazon ise)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 6 Eylül 2020; 0:37:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Bunların devri geçti artık. Tws kulaklık diye bir şey varken pek mantıklı değil
    katılıyorum, ayrıca bu kulaklık kronik sorunluydu diye biliyorum. ek olarak da fazlasıyla sahtesi var. başlığa samsung level u yazıp açıklamaya samsung yazdık ama değil yazanı bile gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arvelo

katılıyorum, ayrıca bu kulaklık kronik sorunluydu diye biliyorum. ek olarak da fazlasıyla sahtesi var. başlığa samsung level u yazıp açıklamaya samsung yazdık ama değil yazanı bile gördüm.

Alıntıları Göster
    Sipariş verenlerden teslim alan oldu mu acaba? Orjinal olup olmadığını bilenler yazabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

Sipariş verenlerden teslim alan oldu mu acaba? Orjinal olup olmadığını bilenler yazabilir mi?

Alıntıları Göster
    Ürün biraz önce elime ulaştı. Tamamen sahte bir ürün. Açılmış kutu geldi, jelatin filan hak getire. Kulaklık plastikleri çok net çakma olduğunu gösteriyor. Daha önce kullandığım bir kulaklık olduğu için kutudan bile çıkarmadan geri kapattım. İade talebi oluşturdum , kargoya vereceğim bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 9 Eylül 2020; 23:7:10 >
  • therkut kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. teşekkürler bilgilendirme için
  • Hacılar şu fasulye gibi kulaklıklar var hani. Onlarla rahat edebiliyor musunuz yav? Telefonla konuşurken uzun olmamasına rağmen baş ağrısı yapıyor bazen. Bu yüzden kulaklık düşünüyorum. Eskiden olurdu ya hani. Klasik tek taraflı modeller. Onlardan düşünmek saçma mi olur acaba? Müzikle falan isim yok. Sadece görüşme için ne alınır

• Made in china ürünler sahte sanırım. Teslim aldığımda anc var diye sevinmiştim. Ürünü açamadan iade yapacağım, boşuna sevindik bu fiyata aldım diye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.