Şimdi Ara

SAMSUNG LEVEL U PRO KULAKLIK 259 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rahatlık istiyorsan kulakiçi olmayan airpoda tarzı hocam var yok beli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Rahatlık istiyorsan kulakiçi olmayan airpoda tarzı hocam var yok beli değil
    Söyle birsey mi diyorsunuz

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic - Beyaz Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-true-wireless-earphones-2-basic-beyaz-p-HBV00000VGGLW?magaza=Hepsiburada

Veyahttps://www.hepsiburada.com/qcy-t7-tws-bluetooth-kulaklik-beyaz-p-HBV00000VQFBI?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 10 Eylül 2020; 13:32:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pi kullanıcısına yanıt
    Aynen akşama kadar kulakta kalsa var yok belli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Kulak içlerini hiç hazetmiyorum. Bunlar olabilir. Bir araştırayım. Eyvallah

• Pi kullanıcısına yanıt
    Klasik tek taraflı model dediğinizi uzun süredir kullanıyorum. Sadece konuşma için alacaksanız kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim. Jabra'nın Classic modelini kullanıyorum. Ucuz yollu TWS kulaklıklardan çok daha verimli olacaktır.

SAMSUNG LEVEL U PRO KULAKLIK 259 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    İncelemelerine, kullanıcı yorumlarına bakayım. Eyvallah

• Arkadaşlar size nasıl jelatinsiz açık kutu geldi anlamıyorum, bize gelen ürün gayet normal? Sadece sesli konuşma yaparken karşıya ses bok gibi gidiyor, onun dışında hiç bir sorun ile karşılaşmadık. Hatta ürün kodunu sorgulattık samsung diye çıkıyor falan. Ya bazı arkadaşlar almadı bok atıyor, ya da cidden firma bazılarına normal bazılarına çakma yolluyor. Bize gelendeki tek sorun konuşma esnasında ses güzel gitmiyor karşıya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtr3ams

Arkadaşlar size nasıl jelatinsiz açık kutu geldi anlamıyorum, bize gelen ürün gayet normal? Sadece sesli konuşma yaparken karşıya ses bok gibi gidiyor, onun dışında hiç bir sorun ile karşılaşmadık. Hatta ürün kodunu sorgulattık samsung diye çıkıyor falan. Ya bazı arkadaşlar almadı bok atıyor, ya da cidden firma bazılarına normal bazılarına çakma yolluyor. Bize gelendeki tek sorun konuşma esnasında ses güzel gitmiyor karşıya.
    Hocam bana gelen anc'li ve made in china ürün. Orjinalleri made in vietnam olması lazım. Sizin vietnam ise sorun yok.

• Arkadaşlar bizdeki de Çin çıktı. Arkada yer alması gereken 2. mikrofonu da bulamadık sizin mesajlardan sonra kontrol edince. İade işlemi başlattık. Kulaklıklarda iade olmuyor normalde ama gittigidiyor ile görüştük, dediğiniz gibi sahte ürün durumu varsa iade başlatabilirsiniz dedi. Başlattık bakalım ne olacak sonuç, mahkemeye kadar yolu var
  • Amazonda 420tl şu anda. World kartı olanlar için 500tl'ye tamamlarsanız avantajlı olabilir.

• Amazonda 399tl oldu:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.