Şimdi Ara

Samsung np550p7c-t03tr hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung np550p7c-t03tr hakkında ne düşünüyorsunuz özellikle kullananlar
    - Ses kalitesi ve yüksekliği ( gerçi jbl )
    - ekran kartı 650m kadar var mı ? ( oyun için blki çok yüksek değildir hitman, pes 2013 , gta tarzı oyunlar için yeterli mi ?)
    - ısınma durumu nasıl
    - pil ömrü nasıl
    - disk dönüşü 5400 veya 7200 olması ne ifade eder
    - 2000 lira fiyat için be dersiniz
    Tek eksiği bluray benim için fakat asus n56vz serisi 2700 lira fiyat cok yuksek bluray için 700 lira vermem ayrıca 17" istiyorum geniş ekran keyifli benim için
    Varmı baska oneriniz ...
    Teşekürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu fikri olan kullanan arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: emresh

Samsung np550p7c-t03tr hakkında ne düşünüyorsunuz özellikle kullananlar
    - Ses kalitesi ve yüksekliği ( gerçi jbl )
    - ekran kartı 650m kadar var mı ? ( oyun için blki çok yüksek değildir hitman, pes 2013 , gta tarzı oyunlar için yeterli mi ?)
    - ısınma durumu nasıl
    - pil ömrü nasıl
    - disk dönüşü 5400 veya 7200 olması ne ifade eder
    - 2000 lira fiyat için be dersiniz
    Tek eksiği bluray benim için fakat asus n56vz serisi 2700 lira fiyat cok yuksek bluray için 700 lira vermem ayrıca 17" istiyorum geniş ekran keyifli benim için
    Varmı baska oneriniz ...
    Teşekürler...

Spesifik bir laptop soyledigin icin sana soyle bir tavsiyede bulunabilirim.

Malum laptop ismini TR'li ulke kodu iceren kismi haricinde yaz google'a. Review seklinde arastir ve oku.

• Kullanan arkadaslar ?

• arkadaslar yok mu fikir :)
  • 650 değil 630m var. 17.3 için bu ekran kartı çöp.

msi ge60 bakabilirsiniz. 15.6 inç . İlerde isterseniz monitör alırsınız.Çok güçlü bir ekran kartı var. 20 inç bir ekranda çözünürlük düşürmeden akıcı bir şekilde oyun oynayabilirsiniz
  • Ge70 nası ? Buyuk ekran istiyorum açıkcası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG UE40ES6340 Hakkında Yorum
    12 yıl önce açıldı
    SAMSUNG UE46D6000 hakkında bilgi.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EN UYGUN FİYAT BU SAMSUNGDA 17İNC OLAN özellikleride iyi ekran kartıda çok kotu değil bende hitman oynatırmı bana ulti de
  • Ben bu ürünü 2012 Aralık ayında Bimeks'ten aldım, arızalı çıktı, iade ettim. 2013 Mart'ında kağıt üzerindeki özellikleri çok iyi olduğu için yine aldım. Şu anda doğru dürüst kullanamıyorum. Bir yıl içinde 4 tane değişik marka bilgisayar aldım, en pahalısı olan Samsung en kötüsü çıktı.
  • Aldım 15 gün kullandım ekran gidip gelmeye başladı. Ekranın kenarından ışık siziyordu. Garantiye gonderdim para iadesi aldım. Vatandan 2050tl ye almıştım. Ederi 1500 falan bence. Laptopun heryeri oynuyor. Standart samsung dandikligi. Ses sistemi Jbl ama sürekli ucuz sahinlere takılan uyduruk ses sistemlerinin patlak sesi gibi ses çıkarıyor. Film falan izlemek için alacaksan al gitsin.

• http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-v3-772g-5420121tmamm-v3-772g-notebook-core-i5-25ghz-12gb-1tb-173-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69022

oyun bilgisayarı istiyorsan al bunu. istediğin gibi 17 inch. ama dediğim gibi, oyun bilgisayarı. bu nedenle i7 'ye gerek duyulmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.