Bu akşam samsung omnia aldım. kutusundan şarj aleti çıkmadı, tekrar aldığım yere gidip şarj aletini istedim, eve geldim. 1 saattir şarjda telefon ama hala açılmıyor. şarj olduğunu belli eden herhangi bir şey de göremiyorum, anlayamıyorum.. 1 saat geçmesine rağmen açılmaması normal mi? Acaba yanlış şarj aleti mi verdiler, naptılar.. anlayamadım..
açllmayan telefon olurmu bir miktar açılması için fabrika tarafından pil dolumlu gelir aldığın yer nerede bilmiyorum ama bir an önce geri vermelisin kutu içinden şarj cihazı bile yoksa ben kasıt ararım
teknosa'dan aldım. eve geldiğimde telefonu açtım, açmamla telefonu şarj edin uyarısı geldi ve kapandı. ondan sonra şarja taktım ama açamadım tekrar.. 2 saat oldu hala açılmıyor telefon.. pil kısmında da herhangi bir ısınma söz konusu değil.. sanırım şarj olmuyor. yani benim merak ettiğim telefon kapalıyken şarja taktığında telefonun şarj edildiğine dair bir göstergesi, ışığı felan yok mu?
vesper arkadaşım , kusura bakma ama sormadan edemeyeceğim. telefonu açma tusuna baktın mı kullanma klavuzundan ? Yanlış tuş olmasın.
sabah sabah güldürdünya kardeşim allahımda seni güldürsün :D:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: Chenk
vesper arkadaşım , kusura bakma ama sormadan edemeyeceğim. telefonu açma tusuna baktın mı kullanma klavuzundan ? Yanlış tuş olmasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme