< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 16 Mayıs 2022; 11:57:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 16 Mayıs 2022; 11:57:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet olmuştu, bataryanın değiştiği arka kapaktan belliydi bende yapıştırı kalınlığından < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 16 Mayıs 2022; 20:58:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilemedim hocam, benim telefon 2 yıllık s10e, geçen ay yaptığımda 250 küsürdü , 13-14 ay önce batarya değişti. Ama sende battery changed yazıyor garip. Bence değişmiştir hocam koskoca servis unutup geri yollamaz diye düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 16 Mayıs 2022; 23:1:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sorun şu batarya hiç değişti mi değişmediyse gayet normal günde 1 kere şarj < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 2 Haziran 2022; 11:39:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |