Şimdi Ara

samsung-sony-phliphs hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    philips 37plf7603d
    samsung 40LE656
    sony 40V4000
    arasında karasızım tavsiyelerinizi bekliyorum kullanan arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum

• Görüntü kaynağınız ne olacak ?
  • Bence Eğer hız diyorsan İlk önce philips 7603 100Hz + 3 ms olduğu için
    Renk diyorsan 6 serie en iyisidir aralarında Ultra clear panel olduğundan ötürü alacağın renk tonlaması çok başarılı ( Tek dez avantajı yansıma yapması)
    Sony e gelince yüksek çözünürlükte x.v colour + BE2 işlemci sayesinde güzel tonda renkler alırsın fakat SD yayında bence başarısız

Sıralama yapacak olursak yayın bazlı

SD yayın( Standart uydu receiver & d-smart & digitürk)

656>7603>V4000

SD yayın + 100Hz destekli DVD HDMI out olan Receiver vs. Player

7603>656>v4000

HD 720p & 1080p

V4000>656>7603

Burada seçim tamamen senin izlemek istediğin yayın kaynağına bağlı 3 üründe gerçekten çok başarılı cihazlar.
  • bence biraz daha bekle yada butceyi yuklest 40 w4000 al hepsini en iyi yapsın
  • W4000 de iyi makine tabiki 10bit. panel yüzünden fakat bu kadar yüksek meblalara çıkıcaksan
    Alacağın en iyi makina Samsung A756 olur up to 18bit panel + DLNA + Ultra Clear + WiselinkPro (.mkv uzantılı filmleri bile usb üzerinden izleyebilirsin)
    Sony nin X3500 modeli hariç bu makineden daha iyi bi cihazı yok.
  • Bence bu 3 markadan tavsiyem samsung olacaktır.Çünkü samsung panel üreten bir firma olup SONY de samsung tan panel almaktadır
  • Bende Samsung 40A615 var Full HD,D-smart ile SD yayınlar izliyorum,muhteşem keyifli,gerçekten çok ama çok memnunum.
    Özellikle ses kalitesini çok beğendim.(SRS)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosberq

Bence bu 3 markadan tavsiyem samsung olacaktır.Çünkü samsung panel üreten bir firma olup SONY de samsung tan panel almaktadır

• Bence boyut herzaman önemlidir.Almışken 40 inc almanı tavsiye ederim.

sony 40V4000 bence en mantıklısı.Eğer bütceni biraz daha zorlarsan W4000 sınıfında rakipsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 20 Şubat 2009; 9:03:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoodan

Bence boyut herzaman önemlidir.Almışken 40 inc almanı tavsiye ederim.

sony 40V4000 bence en mantıklısı.Eğer bütceni biraz daha zorlarsan W4000 sınıfında rakipsiz.

Slm ; Peki neden daha iyi teknik olarak açıklarmısın ?
  • şimdi burda bi kaç bişi yazıcam gereksiz tartışma cıkacak o yüzden sadece imkanın el veriyorsa 40w4000 almalısın yukarıdaki modellerde..salon tarzı büyük odada kullanıcaksanda 40 inch tercih et..
    imkan yoksa 40v4000de seni memnun edecektir..ben kullanıcıyım renk doygunluğu olsun siyah başarısı olsun yapaylık yok..ne patlıcan siyahları nede alev alev yanan kırmızılar..
  • 7603 ıle v400 ı karsılastırdım 42 7603 oldukca ustun.hd yayında barız fark var.yanlız 7603 te 100 hz yok.ambilight ozellıgı iyi.samsungu bılmem ama 7603un v4000den ıyı oldugu kesın.37 yı 42 olarak dusunursek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrunkeNBeaR

W4000 de iyi makine tabiki 10bit. panel yüzünden fakat bu kadar yüksek meblalara çıkıcaksan
    Alacağın en iyi makina Samsung A756 olur up to 18bit panel + DLNA + Ultra Clear + WiselinkPro (.mkv uzantılı filmleri bile usb üzerinden izleyebilirsin)

MKV...Leri Nasıl Bu Panelde İzliyoruz ???

(USB) Arabirimi Samsung..7Serisinde (MKV) Uzantıları Çalıştırmıyor?? Yanlışın Olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orjinalden alıntı: DrunkeNBeaR

W4000 de iyi makine tabiki 10bit. panel yüzünden fakat bu kadar yüksek meblalara çıkıcaksan

MKV...Leri Nasıl Bu Panelde İzliyoruz ???

(USB) Arabirimi Samsung..7Serisinde (MKV) Uzantıları Çalıştırmıyor?? Yanlışın Olmasın

açıyor dostum şahsi test ettim.
  • Şu Olayı Birazdaha Detaya Kavuştururmusun Dostum (Öncelikle) Resim paylaşımı Verip (MKV) Uzantılı filmlerin <<<HD/RIP VS BD/RIP X264 Codekli Filmleri<<<Kapasitesini+Panelin MKV Performansını Gösterirsen İyi Olucak + Ben (MKV) Oynatmıyo biliyorum Kaldıki....Bi Paylaşım verirsen Çok da ii Olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: nncakir

philips 37plf7603d

bu model nerde var acaba?
  • Sony 40V4000 Saygılar
  • önce sony ,sonra yine sony
  • philips 7433 tavsiye ederim, 7603'den artısı 100hz olması ve 3ms tepkime süresi olması, eksisi ambilight yok.
  • 6 serisinin rakibi V değil W serisi yanlış bilmiyorsam ki fiyatları da yakındır. Bence 40W4000, hd ağırlıklı bir kullanım söz konusuysa. Ayrıca digi_boy2006 kaç defa söylenmiştir bu bölümde bu ama bir de ben tekrar edeyim üstatların izniyle; SHARP dışında gerçek tepki süresini söyleyen firma yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.