|
Bildirim
Ben çok beğendim oneui rakibi yok MIUI filan kıyaslamak haksızlık olur
|
iOS ancak ONEUI'ın getir götürünü yapar 😂
|
en iyi arayüz
|
arayüz haberi yapıyorsunuz keşke arayüzün screenshotlarını da koysaydınız.
|
60 k verip 60 hz aldım.
|
La olum ne oldu böyle hepiniz doluştunuz buraya anlamadım? Niye sağa sola laf atma merakındasınız anlayamıyorum,aslında biliyorum ama söyleyişim birkaç kişiyi rahatsız edecek düzeyde. En iyi arayüz size aitse doya doya 60 hz'de keyfini çıkarın kardeşim. Kirlilik yapmayın da insanların eleştirilerini görüp bilinçlenelim
|
Telefonunuzda yapamadığınız şeyleri yapabilen bir telefona çamur atmayın.
|
Arkadaşım ona laf anlatamazsın sen, Android ile aklına gelen her şeyi, her özelleştirmeyi yapabileceğini bilmiyor daha iPhone'dan geçmiş yeni kendini hala iPhone gibi her şeyi kısıtlı sanıyor 😂
|
Siz benim dediğimi anlamıyorsunuz anlaşılan. Android için Firebase üzerinde konfigure ederek bildirimlerin birikmemesini sağlayabilirsiniz, bildirim gönderirken öncekileri ez demeniz yeterli. Veya grup bazlı tek bildirim sınırı koyabilirsiniz mesela 10 grupta yazışma var her grup için sadece son gönderilen mesajı görebiliyorsunuz Bunu Telegram WhatsApp geliştiren ekip bilmiyor mu? Biliyor. Ve bunu (10-15 mesajın birikmesini) tercih ediyorlar. Ama tersi ios ta mümkün değil. Çünkü ios çok sınırlı (basit) destek veriyor.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surface Area -- 6 Ekim 2023; 18:40:24 > |
Beğenen arkadaşlar, tam olarak neyi beğendiklerini örnekli bir gösterebilir mi? SS alıp atarsa iyi olur. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |