Arkadaşlar ben bize bu cihazı tanıtmak istiyorum, yaklaşık olarak bir haftadır bu cihazı kullanıyorum ve şimdiye kadar edinmiş olduğun bilgileri ve tecrübeleri sizinle paylaşmak istedim.
Özellikleri: 20 GB kapasite Mp3,WMA,WMV,JPEG Dosyalarını destekliyor 12 saat müzik,3 saat video 3.5inç TFT LCD ekran Usb 2.0 Li-ion batarya kullanıyor
Sistem gereksinimleri: PENTİUM 300MHz veya daha üzeri Windows XP Windows Media Player 10 Serisi 1.5 GB Hard Disk Cd-Rom Drive USB 2.0 pordu
Ürün Boyutları:Size: 97*107*20,5mm Power: 3,7V (Li-ion) Ağırlığı: 230g
Paket İçeriği: Portable Media Center Kulaklık AC Adaptor USB Kablo Kullanım Klavuzu Hızlı başlangıç klavuzu Uzaktan Kumanda Taşıma Kılıfı A/C Kablo
Ürün Resimleri:
Altı Yönleri: 1-Ekranını büyük olması 2-Boyutlarının küçük olması 3-Kullanışı kolay olması 4-Kulaklığının kaliteli olması (Müthiş ses çıkışı) 5-Dahili hoparlörünün kaliteli olması 6-3 saatte şarj olması Eksi Yönleri: 1-En önemli eksisi video süresinin 3 saat olması 2-Desteklediği formatların az oluşu.
Şu ana kadar tek sorunum şarkıcıların albüm kapaklarını ekranda görememem. Oysa ki albüm kapaklarını müziklerin ID'lerini düzenlerken ekledim. Ona rağmen gözükmemesi enteresan.
Arkadaşlar şimdilik bu kadar aklıma daha bir şey gelmiyor geldikce sizlerle paylaşırım. Soracağınız sorular olursa seve seve cevaplamaya hazır.
Birkaç olumsuz yanı daha var mesela sadece Windows XPde çalışıyor ve media player 10'u destekliyor. Daha olumsuz yanı yok gibi.
taşıma olayını çok sorun ediyorumi o yüzden daha çok küçük cihazlarla ilgileniyorum.. yine de verdiğin bilgiler için teşekkürler.. işine yarayanlar olacaktır mutlaka..
dizaynı çok ilginç . resimden de çok ince gibi duruyor . şu wmp üzerinden kullanılmayı da sindiremedim içime birtürlü. yine de başka kıl bir program üzerinden atmasından iyidir tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme