Şimdi Ara

###SAMSUNSPOR### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
0
Favori
45.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzana bak derdimi anlarsın Samsunspor kimsenin yedek veya 2. takımı değildir. Samsunspor Samsuncularındır !!!!
  • Samsun gerçekten ayıp etti Adana'da kazansa süper olcaktı ama 2-0 mağlup oldu maalesef..:( Deplasman sorununu çözsek süper olcaz ama deplasman sorunu var kendi sahasında güzel oynuyor ama dışarda mağlup oluyor..Ayrıca siyasetçilerin samsuna gelipte samsunspor atkısı takmakla kulübe hatta hiçbirşeye katkısı olmaz atkı takcaklarına kulübe yardımları dokuncak bişe yapsınlar..
  • Malesef para olmayinca hicbirsey olmuyor. 80 lere istanbul takimlarina kök söktüren sampiyonluga ugrayan takim bugün enkaz halinde 2.ligde tutunmaya calisiyor. Insallah buda gecer yine eski güzel günlerine döner SAMSUNSPORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechul55

Malesef para olmayinca hicbirsey olmuyor. 80 lere istanbul takimlarina kök söktüren sampiyonluga ugrayan takim bugün enkaz halinde 2.ligde tutunmaya calisiyor. Insallah buda gecer yine eski güzel günlerine döner SAMSUNSPORUM

Maalesef Samsun'un buralara gelmesinin sebebi bu kaza 1989 olan kazayla birlikte her sene 4-0 yendiğimiz 3 büyüklerin korkulu rüyası olan samsunspor kazanın 2. senesinde 2. lige düşüyor ve o eski takım ruhunu kaybetiyor.Belkide o kaza olmasaydı Samsunspor şuan çok farklı yerlerdeydi.

20 Ocak 1989

Ayrıca böyle efendi böyle güzel konuşan bir futbolcu görmedim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: [eReN]

quote:

Orijinalden alıntı: mechul55

Malesef para olmayinca hicbirsey olmuyor. 80 lere istanbul takimlarina kök söktüren sampiyonluga ugrayan takim bugün enkaz halinde 2.ligde tutunmaya calisiyor. Insallah buda gecer yine eski güzel günlerine döner SAMSUNSPORUM

Maalesef Samsun'un buralara gelmesinin sebebi bu kaza 1989 olan kazayla birlikte her sene 4-0 yendiğimiz 3 büyüklerin korkulu rüyası olan samsunspor kazanın 2. senesinde 2. lige düşüyor ve o eski takım ruhunu kaybetiyor.Belkide o kaza olmasaydı Samsunspor şuan çok farklı yerlerdeydi.

20 Ocak 1989

http://www.youtube.com/watch?v=yhSe6_7OmsQ&mode=related&search=

Ayrıca böyle efendi böyle güzel konuşan bir futbolcu görmedim ben.

üzücü bi not ekleyeyim bende bu videoyu youtubea yükleyen timofte nickli avukat Teoman Taş abimizde yaklaşık 1.5 sene önce trafik kazasında hayatını kaybetti.

•  ###SAMSUNSPOR###

Evinde iyi bir takım olma özelliğinide kaybediyor malaasef.
  • quote:

Samsunspor Yönetim Kurulu istifasını sundu
    Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri Gaziantep Belediyespor maçı ardından yönetime yapılan küfürler nedeni ile istifalarını sundular.
    Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç, Nuri Asan Spor Tesislerinde yaptığı basın açıklaması ile Yönetim Kurulu üyelerinin tamamının Gaziantep Belediyespor maçı ardından yönetime yapılan küfürler ve bu küfürlere şehrin sessiz kalmasından dolayı istifa ettiklerini duyurdu.

Tahsin Kosif kukla başkanı Hakkı Tomaç 6 maçtır gol atamıyor bu takım küfür etmişiz evet ettim yanımdaki 53 yaşındaki babamda etti önümde dersaneden çıkmış maça koşmuş 15 yaşındaki lise öğrencisi taraftar kardeşlerimizde etti çünkü siz mahvettiniz bu takımı 91 yılında o dev bütçeyle sen düşürmedin mi bu takımı ey Hakkı Tomaç unutmadı bu taraftar o günleri istemiyoruz sizleri.

hep kötü gitmiyor ya birazda güzellikleri gösterelim.

SAMSUN BK 67-65 Galatasaray
     ###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

http://www.vimeo.com/7505667

• Erciyes 1 - 5 Samsun
  • artık zamanı gelmişti bu galibiyettin fark iyi oldu. haftaya bayram tatili falan stat baya dolar Dardanelide yeneriz umarım.

Biz SAMSUNSPORluyuz oley!
  • Yarın bütün Samsunù ve Samsunsporluları Çanakkale Dardanelspor maçına bekliyoruz.İnşaallah kazanacağız.
  • Samsun 1 - 2 Dardanel
  • dk 88 zar zor golü atmışsın sesi patlatmışsın golde bağırmaktan dakika 90 artı bilmemne alakasız bir yerde top kaybedip 1 kişiyle kontraya çıkıyor Dardanel yarım metre arkasında Samsunlu defans içeri yönelse bozmamasına ihtimal yok bizim kaleci ne yapıyor kalesinden çıkıp taaa ceza sahası dışına kadar koşuyor güya topa dokuncak ama dokunamıyor ve golü yiyoruz herşey uçup gidiyor.

bugün sezonun en kalabalık maçını oynadık bayram günü gurbetten gelenlerle ama olmadı bir bir gidiyor önemli maçlar Allah sonumuzu hayır etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

dk 88 zar zor golü atmışsın sesi patlatmışsın golde bağırmaktan dakika 90 artı bilmemne alakasız bir yerde top kaybedip 1 kişiyle kontraya çıkıyor Dardanel yarım metre arkasında Samsunlu defans içeri yönelse bozmamasına ihtimal yok bizim kaleci ne yapıyor kalesinden çıkıp taaa ceza sahası dışına kadar koşuyor güya topa dokuncak ama dokunamıyor ve golü yiyoruz herşey uçup gidiyor.

bugün sezonun en kalabalık maçını oynadık bayram günü gurbetten gelenlerle ama olmadı bir bir gidiyor önemli maçlar Allah sonumuzu hayır etsin.

Yüzde yüz haklısın.
    Ayrıca rakibin gol dakikasına kadar pozisyonun olmaması da cabası.Bu muhteşem atmosfere o skor gercekten yakışmadı.Umarım her şey düzelir.
  • Yazıklar olsun 85ve90 da gol yiyoruz.

Konya 2 - 1 Samsun
  • Helal olsun Konyaspor'uma bee

Fark bekliyordum ama 2-1 oldu zorda olsa. Bekle bizi süper lig
  • yapma bunu samsun, böyle maç mı kaybedilir? herkesi etkiliyor bi maç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Helal olsun Konyaspor'uma bee

o an d smartta gezinirken izledimde biraz, ikinci golü elle attınız resmen. Bence samsunun hakkı yendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Helal olsun Konyaspor'uma bee

Bu galibiyetede seviniyosunuz ya helal olsun bari şikeli maçlara bu kadar sevinmeyin yazık..
  • Banane kardeşim ben mi oynadım sanki. Yendik sevindim...

Ayrıca Konya 3. kez geriden gelip son dakikalarda kazanıyor. Sadece sizi yenmedi böyle merak etmeyin. Severim Samsunspor'u inşallah 1. lige gelirsiniz ileri ki yıllarda. Lig ibb ve kasımpaşa gibi amaçsız takımlara kalıyor şehir takımları olmayınca...

Başarılar...
  • Sağol dostum sizede başarılar gönül isterki dediğin gibi amaçsız belde takımları olacağına bizim gibi şehir takımları olsun.Ah birde şu futbola siyasi ve ekonomik olaylar karışmasa..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.