Şimdi Ara

SAMURAİ JACK 'İN SONU ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Assassıno

quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Burda ki insanların yaş ortalaması artık benden düşük mü yoksa bir tek ben mi izleyemedim cartoon network ü anlamış değilim

samurai jack sandığın kadar yeni bişey değil veledçilik yapmayamı çalışıyosun anlamadım ama bence kangal alır

Veledçilik nedir ? Açarmısın biraz ?
  • Jordan Henderson kullanıcısına yanıt
  • quote:

Babasının Aku ile olan savaşının anlatıldığı bölümler de güzeldi, Aku'nun gücünü ve nasıl tüm dünyaya hakim olduğunu gösteriyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Burda ki insanların yaş ortalaması artık benden düşük mü yoksa bir tek ben mi izleyemedim cartoon network ü anlamış değilim

samurai jack sandığın kadar yeni bişey değil veledçilik yapmayamı çalışıyosun anlamadım ama bence kangal alır

Veledçilik nedir ? Açarmısın biraz ?

herhangi bir sanal ortamda insanlara "liseli,veled "veya bunun gibi söylemlerle yaşı nın küçük olduğunu söyleyerek aşağılamaya çalışma çabası

• Assassıno kullanıcısına yanıt
    Bu linkte son bölüm bulunmaktadır.
  • O değil de Tsubasa' nın sonunda ne oldu beyler çok merak ediyorum küçükken çok izlerdim sonra sokağa çıkıp onun yaptıklarını yapmaya çalışırdık hey gidi günler
  • eyvallah kesin o bebek büyür jack in kılıcını alır akunun peşine düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassıno -- 28 Mart 2015; 19:13:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Aku aslında bunun kişilik eşi imiş.Jack bir şizofren ve eski zamanlarda falan yaşamıyor , kendini geçmişine kaptırmış
    bir japon çocuk.Yönetmen Michealson bununla en iyi çizgi dizi ödülü bekliyormuş sevenlerini şaşırtmış gerçekten.

Bu şizofrenlik de son zamanların çıkış kapısı oldu. Tutan - tutmayan çoğu yapıtların sonunu ana karakterin zihinsel sorunlarıyla bitiriyorlar.
  • Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    ayağını kafasına kadar kaldırıp şut çekerdi
    kaleye ulaşmak için 15 dakka koşardı
    bide herkesin vücudu aynı sadece birkaç kişinin kafası farklıydı
    ama güzel çizgifilm di
  • O dizi yarısında sonlandırıldı.Yani Samuray Jack ne olduğunu bilmiyoruz bitirme kararı aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAFD38700

imparator hakisi ile alıyodu.

Silahlanma hakisi tek atar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

O değil de Tsubasa' nın sonunda ne oldu beyler çok merak ediyorum küçükken çok izlerdim sonra sokağa çıkıp onun yaptıklarını yapmaya çalışırdık hey gidi günler

Dunya sampiyonasi icin Katakiri tarafindan oyuncular belirleniyordu. Tabii bu ilk serinin sonu. Daha farkli serileride mevcut.

• O değil de Avatar nasıl bitti yaa uff manyakti

• Çok severdim Jacki
  •  SAMURAİ JACK 'İN SONU ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

quote:

Aku aslında bunun kişilik eşi imiş.Jack bir şizofren ve eski zamanlarda falan yaşamıyor , kendini geçmişine kaptırmış
    bir japon çocuk.Yönetmen Michealson bununla en iyi çizgi dizi ödülü bekliyormuş sevenlerini şaşırtmış gerçekten.

Bu şizofrenlik de son zamanların çıkış kapısı oldu. Tutan - tutmayan çoğu yapıtların sonunu ana karakterin zihinsel sorunlarıyla bitiriyorlar.

Adam sallamış kardeş finali olmamış zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: creativeself

quote:

quote:

Arkadaşın böyle yazması dediğimi doğru çıkarmış aslında ama

• Gecmise donuyor

• final yapmadı diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: creativeself

quote:

quote:

Ama güzel sallamışım değil mi destekli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.