Şimdi Ara

Sanal Bellek Kapatma(Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben bilgisayarı ilk aldığım zaman win8 kurulu şekilde kaldı sanırım sanal bellekde kapalıydı çünkü hiç kasmadan ve pcden ses çıkmadan rahat bir şekilde takılıyordum.Tabi benim win8 alışamadığımdan dolayı ben win8 silip win7 kurdum.Win7 2gb ram yiyince tekrar win8 döndüm.Şuan sanırım sanal bellek açık bunun için bilgisayar ilk açıldığında disk %100 kullanım gösteriyor.İlk aldığımda böyle bir sıkıntı yoktu çünkü ayarlarda kapalıydı eh 16GB ram var bilgisayarda.Arkadaşlar lütfen bu sanal bellek olayını nasıl kapatabilirim 16GB ram her şeye yeter diye düşünüyorum acil yardımlarınızı bekliyorum.Ve ekstra olarak fandan nedense çok ses çıkıyor bunun sebebi nedir onada bir öneri verirseniz sevinirim i7 işlemcili yeni laptop ilk aldığımda böyle değildi.

Sanal Bellek Kapatma(Acil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 22 Mart 2013; 23:18:48 >

• Yalnız bu disk %100 sorunu bilgisayar ilk açıldığında oluyor 5 dakika sonra felan düzeliyor.Ama sonuçta ilk açılışta aşırı derece bir kasma ve ses çıkartıyor.
  • sanal diskin bir zararı olduğunu sanmıyorum.kapatmak için bilgisayarm sağ tık/özellikler/gelişmiş sistem ayarları/performans ayarlar bölümünü kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkomarko

sanal diskin bir zararı olduğunu sanmıyorum.kapatmak için bilgisayarm sağ tık/özellikler/gelişmiş sistem ayarları/performans ayarlar bölümünü kullanabilirsin

Onu denedim zaten :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Hesap Silme ve Kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.