Şimdi Ara

#### Sandero Stepway Modifiye ve İyileştirmeler ####

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
8.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ####  Sandero Stepway Modifiye ve İyileştirmeler  ####

Arkadaşlar bildiğiniz gibi araçlarımız bir çok eksikle geliyor .Bu başlıkta araçlarımıza yaptığımız iyileştirmeleri paylaşalım ve birbirimize yardımcı olalım ..

Aracım temmuz 2013 çıkışlı.
    Şu ana kadar benim yaptıklarım
    Yol bilgisayarını açtırdım..Ayrıca ani frenlerde yanan dörtlüler ,yokuş kalkış destek sistemi ,130 km üzerine çıkıldığında sesli uyarılarda açılabiliyor..Bunları ben açtırmadım.

Bu konu sadece eklenti ve iyileştirmeleri paylaşım amacıyla açılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 18 Kasım 2015; 21:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumdan exponent nicli arkadaş vasıtasıyla gördüğüm kaput altı fitili en kısa zamanda temin etmek istiyorum .
     ####  Sandero Stepway Modifiye ve İyileştirmeler  ####

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 18 Kasım 2015; 20:35:42 >
  • Kapı arasında olması gereken fabrika tarafından yarım konulmuş tam boy dacia lodgy fitilinide takmak ses yalıtım için faydalı olucaktır .Yalnız fiyatı aylar önce 140tl imiş.Bir fitil için çok çok fazla .

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88653652&p=1#88653652

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 18 Kasım 2015; 20:46:52 >

• Resimlerdeki fitilleri bulabilirsem kapı içlerine dönmek de aklımda olan bir uygulama
     ####  Sandero Stepway Modifiye ve İyileştirmeler  #### ####  Sandero Stepway Modifiye ve İyileştirmeler  #### ####  Sandero Stepway Modifiye ve İyileştirmeler  ####

• Merhabalar aracıma eklediklerim,

Aracım 2013 model

*Önlerdeki blankpunkt olan hoparlörleri söktüm, yerine mid takımlı alpine taktım. Ayrıca bagaj üstüne delme yapmadan Alpine kolonları taktım. Bir de Anfi taktım. Şuanda gayet net ve güzel ses alabiliyorum.

*Eklemek istediğim fakat bir türlü servislerin inatçı tavrı yüzünden ekletemediğim Ekstra 4 özelliği açtıramadım. Yokuş kalkış-yol bilgisayarı-flaşör yanması-hız uyarı sinyali.

Özel Servislerde İstanbul Anadolu yakasında bunu açtıran var mı acaba? Ben kavga etmekten bıktım artık.

• Kaput altı fitili uyguladım ve kronik kaput zırıltısı kesildi .Fitili ankara şaşmazdan 15tl ye aldım .3 metre aldım 40cm kadarı arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 19 Kasım 2015; 17:35:53 >

• Bugün biraz sordum bu yapışkanlı fitillerden bulamadım bunların yapışkanlı olmayanları var ..Yapışkanlı olmayanlarından alıp 3m çift taraflı bant alıp fitile uygulayıp o şekilde kapı içlerine uygulama yapmayı düşünüyorum bakalım olucakmı ..Yalnız bu bantlar çok pahalı sadece 1.5 metresi 10 liraya yakın .

Birde kapı içlerine uyguladığımda kapı kapanacakmı tam emin değilim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 19 Kasım 2015; 17:37:19 >

• Kaput altı fitil iyi fikirmiş. Geçmeli sanırım aldığınız. Haftasonu Kartal Oto Sanayi'de araştıracağım. Kapı için aradığınız fitilden bulursam size de haber veririm. Ben arabama rüzgarlıklardan taktırdım sadece. Bir de kol dayama ve alt konsolunu sipariş verdim ama henüz gelmedi.
    Yol bilgisayarını açmayı ise Kartal Oto Sanayi'de kime sorduysam bilmiyorum dedi. Burada yazan kimse de nerede açtırdığını yazmıyor :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • m_karadagli M kullanıcısına yanıt
    Orta konsolu bende aldığımda yaptırmıştım ..
    yol bilgisayırını ben soğanlıktaki reno asf de açtırdım..ordan alındı araç zaten teslim alır almaz açtırmıştım ..ama artık açmıyorlar sanırım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 19 Kasım 2015; 22:28:33 >
  • Novinovi nicli arkadaşın fitil eksikliğini gösteren önceden attığı fotolar ..

####  Sandero Stepway Modifiye ve İyileştirmeler  #### ####  Sandero Stepway Modifiye ve İyileştirmeler  ####

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 20 Kasım 2015; 10:48:51 >

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Bende bugün temin ettim sanayiden 3 metresi 15-TL'ye geldi ama çok faydası oluyor. Hem uzun yolda tozu kiri hemde kaput zırıltısını engelliyor.
  • Forewer1555 kullanıcısına yanıt
    Şimdide kapılara uygulamaya çalışıcam bakalım olucakmı .İşe yarar bişey olursa atarım resimleri .

• Arkadaşlar bu kapı fitilini nerden alıyosunuz sanayide bulamadım internetten mi aldınız bide bu fitillerin bi adı var mı?
  • bende dün 2012 stepway aldım. Size sormak istediğim bu fitiller gerekli mi? izolasyon kötü mü arabada?
  • sçsb kullanıcısına yanıt
    Son kasamı araç acaba ..

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Son kasamı araç acaba ..

yok hocam bir önceki bu stopları uzun olan.
  • sçsb kullanıcısına yanıt
    Farklı olabilir onlar .bu son kasalarda yapıldığı zaman yalıtıma çok azda olsa faydası oluyor

• arkadaşlar ses işini ne yaptınız ne alıp taksam özellikle uyumlu önerdiğiniz marka ürün varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forewer1555

Bende bugün temin ettim sanayiden 3 metresi 15-TL'ye geldi ama çok faydası oluyor. Hem uzun yolda tozu kiri hemde kaput zırıltısını engelliyor.

bu lastikten duster aracımın kaput altına takmak istiyorum. istanbulda nereden temın edebılırım?
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    sanayide kime gitmek lazım? yani oto camcıda falan mı bulabılırız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.