Şimdi Ara

Sandıktan efsanevi çıktı ve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sandıktan zebani nasus çıktı ve sonra riot iki tane daha yani süper galaxy rumble ve aşk avcısı lb gonderdi, bunun nedeni nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ban gelicek arkadaşa 3 tane efsanevi çıkmıştı diğer gün perma yedi
  • Suan bir etkinlik var. Sandiktan 1350 ya da 1820 lik cikarsa bi sandik daha geliyo, ondan da cikarsa bitane daha... Baya sansliymissin bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DRAVEN'IN EFSANEVİ BALTALARI
    01 NİSAN - 12 NİSAN 09.59

Draven Günü kutlamaları süresince Efsanevi veya Destansı kostüm alırsan veya sana hediye edilirse yanında bir de Gizemli Kostüm kazanırsın. Bu şekilde elde ettiğin Gizemli Kostüm de Efsanevi veya Destansı olursa, Draven'ın Efsanevi Baltaları dönmeye devam eder ve bir Gizemli Kostüm daha kazanırsın.

Bu da yetmezmiş gibi Draven, Efsanevi Balta Gizemli Kostümleri'ni açtığında bir Efsanevi Kostüm çıkarma şansını iki katına çıkardı. Çünkü Draven harika ve cömert ve süper ve yakışıklı bir insan.

Draven'ın Efsanevi Baltaları'nın yanı sıra, bugünden itibaren 12 Nisan 09.59'a kadar Efsanevi veya Destansı bir kostüm alırsan veya hediye edersen, Draven Günü partisi sonunda teslim edilecek Draaaaven Simgesi de bedelsiz senin olur.

http://tr.leagueoflegends.com/tr/featured/skins/draven-day-2016#section-axe

• Ulan banada saf saf rammus totemleri çıkıyor janna çıkıyor, doğru düzgün bişey çıkmadı daha

• quote:

Orijinalden alıntı: lalale

Ulan banada saf saf rammus totemleri çıkıyor janna çıkıyor, doğru düzgün bişey çıkmadı daha

Nerflendikten sonra sultan gp çıktı ._.
  • Hextech şeysindede çalışıyor mu bu olay yoksa sadece kutu için mi geçerli ve westtede var mı ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.