Şimdi Ara

Sanil aldım hayatım değişti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilmem duydunuz mu ama Sanalika diye bir oyun var. Gerçek hayat simülasyonu alur kendisi. 14 Milyon üyesi falan var gayet şen ortam anlayacağınız. Oyunu yapan Türk şirketi bir kampanya başlatmış oyun içinde kullanılan sanil paraları için. 15.000 sanil çok ucuza. Ben aldım bunlardan oyunda bir cafe aldım birde apartman yaptırdım mükemmel zaman geöiriyorum oyunu oynayanınız var mı varsa aldınız mı başka kampayanlarda var ama ben onları tam bilmediğim için almadım onlar hakkında birşeyler söyleyebilecek var mı :D

• hayatına olumlu ne kattıN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakata

hayatına olumlu ne kattıN?
  • Bebe oyunlarina simulasyon diyorsunuz ya asil simulasyonlara hakaret ediyorsunuz. Oyundan ote degil bu sacma sapan gezinip durup ve para da oduyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Bebe oyunlarina simulasyon diyorsunuz ya asil simulasyonlara hakaret ediyorsunuz. Oyundan ote degil bu sacma sapan gezinip durup ve para da oduyorsunuz.
    Şimdi bikaç videosunu izledim oyunun.Berbat ötesi.Yazı yazıyorlar birbirlerine falan.Basit birkaç animasyonu olan oyun alt tarafı.Buna para veriliyorsa yazık valla.Gta san andreas onlıne oyna bundan katkat iyidir hemde beleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo

Şimdi bikaç videosunu izledim oyunun.Berbat ötesi.Yazı yazıyorlar birbirlerine falan.Basit birkaç animasyonu olan oyun alt tarafı.Buna para veriliyorsa yazık valla.Gta san andreas onlıne oyna bundan katkat iyidir hemde beleş

Alıntıları Göster
    Tam bir çocuk-ergen oyunu.BAna para verseler dahi bedava da olsa genede böyle çocuk oyunu oynamam .SimCity oynarım ancak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Tam bir çocuk-ergen oyunu.BAna para verseler dahi bedava da olsa genede böyle çocuk oyunu oynamam .SimCity oynarım ancak

Alıntıları Göster
    Gel oyunda seni başkan yapcaz deseniz dönüp suratınıza bakmam

bi de bu tarz oyunlara fazla bağlanmayın asosyal olup çıkarsınız. gerçek hayatın simulasyonu mu olur ya dışarı çıksan gerçek hayat zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bebe oyunlarina simulasyon diyorsunuz ya asil simulasyonlara hakaret ediyorsunuz. Oyundan ote degil bu sacma sapan gezinip durup ve para da oduyorsunuz.

Kesinlikle katılıyorum o oyuna baktım ve gözlerime bir anda acıdım.Ve sende gittin ona para ödedin ? Yaş ortalaması 12 falandır oranın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nordex

quote:

Kesinlikle katılıyorum o oyuna baktım ve gözlerime bir anda acıdım.Ve sende gittin ona para ödedin ? Yaş ortalaması 12 falandır oranın.

Alıntıları Göster
    Güzel reklam yapmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

Güzel reklam yapmışsın.

Alıntıları Göster
    Sanalika'da mükemmel zaman geçiriyorsun ? Üstüne bir de para ödedin ? Bravo ne diyeyim ki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craus47

Sanalika'da mükemmel zaman geçiriyorsun ? Üstüne bir de para ödedin ? Bravo ne diyeyim ki :D

Alıntıları Göster
    hayatla ne alakası var sein yaşın kaç 7 falan mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Alan Hetfield

hayatla ne alakası var sein yaşın kaç 7 falan mı

Alıntıları Göster
    Oyun çok saçma bu arada iyi reklam yapmışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CommonSense

Oyun çok saçma bu arada iyi reklam yapmışın

Alıntıları Göster
    Allah aşkına bu oyuna mı harika diyorsun. Bir de iyi vakit geçirmişssin. Hakkaten güzel reklam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nouvelle

Allah aşkına bu oyuna mı harika diyorsun. Bir de iyi vakit geçirmişssin. Hakkaten güzel reklam

Alıntıları Göster
    Yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

Yok artık

Alıntıları Göster
    REKLAM

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

REKLAM

Alıntıları Göster

• Burda boşa reklam yapma gerçek oyuncular böyle dandirik şeylerle ilgilenmez.

Git konu dışında falan yap bari orda bebe çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Burda boşa reklam yapma gerçek oyuncular böyle dandirik şeylerle ilgilenmez.

Git konu dışında falan yap bari orda bebe çok.
    Allah aşkına bunu oynarken nasıl dayanıyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

Allah aşkına bunu oynarken nasıl dayanıyosunuz.

Alıntıları Göster
    Oyun mu o ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

Oyun mu o ?

Alıntıları Göster
    la bebeye bak la
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.