gecen aksam gta 4 oynarken ekran birden gitti ve hala oyundan sesler geliyordu masa ustune fln gidemedim yeniden baslattim ve .... hic birsey yok bilgisayar calisiyor ve dvd surucusurekli birseyler okumaya calisiyor dvi ve svideo cikislarini denedim goruntu alamiyorum ve sanirim sadece ekran karti degil bilgisayarda calismiyor ...
soruar .. acaba ekran kartim harbiden gittimi
ve o giderkern yaninda baska birsey goturmusmur
nasil allariz
ve duzeltme yontemi varmi ????
Ekran Kartımı Gitmiş Bilmiyorum ama.. Gpu Gittiyse Power ve anakartı arıza dahilinde bırakmış olabilir..
peki bilgisayari resetlemeden once yani ekran gittikten sonra oyun hala calisiyordu...
power denemesi kolay
islemciyide baska bir arkadasin pc sinde deniyebilirim ama acaba arkadasin pcye de zarar verirmi boyle bir durumda ??
quote:
Orjinalden alıntı: yasirca
peki bilgisayari resetlemeden once yani ekran gittikten sonra oyun hala calisiyordu...
power denemesi kolay
islemciyide baska bir arkadasin pc sinde deniyebilirim ama acaba arkadasin pcye de zarar verirmi boyle bir durumda ??
Yok Arkadaşın Kartına Zarar Vermez Cpu denemesinde.. zaten cpu yanmışsa sistem çalışır ama görüntü hiç bir şekilde gelmez.. sen en iyisi bütün bileşenleri başka bir sistemde test et
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme