Şimdi Ara

SANKİ TERCİHLERİM OKUNMAYACAK GİBİ HİSSEDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı böyle olan aşırı takıntılı birisiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden okunmasin kardeş

• hocam sanırım benden daha paranoyak tek insansınız bu forumdaki tebrik ederim
  • Şu anda internet üzerinden tercihlere ulaşılıyor olmanız lazım. Bence gerek yok ama kafanız çok takınıyorsa o sayfayı yazdırın. Sonra isterse okunmasın.

• Kardeş ünide çok zorluk cekecegini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingslanding

Şu anda internet üzerinden tercihlere ulaşılıyor olmanız lazım. Bence gerek yok ama kafanız çok takınıyorsa o sayfayı yazdırın. Sonra isterse okunmasın.

Aynen 2016 LYS TERCİH-Tercihlerim görüyorum hocam listw halinde bir sıkıntı olsa nerden anlarım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawn8

Kardeş ünide çok zorluk cekecegini düşünüyorum

Neden hocam ?

• Valla biraz daha bekletirlerse hepimiz aynı duruma gelebiliriz açıklasalar da rahatlasak

• DemasmanHUKUK kullanıcısına yanıt
    Listeyi görüyorsanız sıkıntı yoktur tercihleriniz sisteme yüklenmiştir.

• Kardeş o kadar adam tek tek okuyarak yerleştiriyor meraklanma Bilgisayar hatası falan olmaz çünkü Bilgisayar yapmıyor. yerleştirmeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrofor

Kardeş o kadar adam tek tek okuyarak yerleştiriyor meraklanma Bilgisayar hatası falan olmaz çünkü Bilgisayar yapmıyor. yerleştirmeyi

Ben pc yapıyor diye biliyorum hocam tek tek okuyarak daha riskli değil mi nerden öğrwndiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DemasmanHUKUK

quote:

Kardeş o kadar adam tek tek okuyarak yerleştiriyor meraklanma Bilgisayar hatası falan olmaz çünkü Bilgisayar yapmıyor. yerleştirmeyi

Ben pc yapıyor diye biliyorum hocam tek tek okuyarak daha riskli değil mi nerden öğrwndiniz

Riskli değil sıkı denetim altında yapılıyor zaten PC yapsa sizce bu kadar uzun sürer mi? o kadar insan 7/24 mesai yapar mı?
  • Bende biri tercihimi değiştircek diye çok korkuyorum. Yada kendiliğinden değişecek diye..Yada yada.... ..

• quote:

quote:

quote:

Riskli değil sıkı denetim altında yapılıyor zaten PC yapsa sizce bu kadar uzun sürer mi? o kadar insan 7/24 mesai yapar mı?

hocam 100 insan çalışsa o kadar tercihi yapamaz 1 hafta içinde.500 bin kişi teercih yaptı desek ve her kişi 15 tercih yapsa 7,5 milyon tercih ediyor.bir de şöyle 15 puan türü var bunuda belirtmek isterim yani bu kadar işlemi 100 insan yapamaz.yaptırmazlar zaten çünkü en az bu işlem 10 kere kontrol edilmesi lazım.üstüne bir hata olduğu zaman herşey yeniden değişir.sıkı denetim falan deil.bu bilgisayaar algoritması ve sayısız kere kontrol ediyor.stüne belki insanlar tarafından kontrol edilyor olabilir.ösym tercih algoritması hakkında yazılan üni tezleri de vardır. bildirmek isterim.

• Kardeşim sen bensin galiba. Aynı şeyi sınavdan sonra da yaşadım ya kaydırma olduysa, ya sınav kitapçık no mu doğru kodladım kısmını kodlamadiysam, ya kim da kitapçık nosunu kodlamadiysam... Sırf takıntılarımdan dolayı gittim tercihi okulda müdür yardimcima yaptırdım yine güvenemedim 2 defa çıktı aldim. 2. çıktıyı kirtasiyede almıştım adam tercih güncelle kısmına bastı bende bir korku acaba silinmis midir diye... En son tercih yapmayan bir arkadaşımla karşılaştırdım tercih yapmayanlara tercihlerim kısmı boş görünüyor başvuru yapildi yazmıyor. Bu rahatlatti çünkü bende yazıyor. Şimdi girip baktığında tercihlerim bölümünde(basvuru belgesinde) tercihlerin varsa tercihin yapılmıştır rahat ol. Okunur

• bilgisayarlar insanlardan daha titiz emin ol. üfürmüşün resmen , insanlar okuyormuş

• Ben de varım.
    Nedense açıkta kalacağımı düşünüyorum okunursa da
    Halbuki 237276521367 kişinin söylediğine göre ilk tercih geliyor,ben de bunu biliyorum ama işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kb_pol

Kardeşim sen bensin galiba. Aynı şeyi sınavdan sonra da yaşadım ya kaydırma olduysa, ya sınav kitapçık no mu doğru kodladım kısmını kodlamadiysam, ya kim da kitapçık nosunu kodlamadiysam... Sırf takıntılarımdan dolayı gittim tercihi okulda müdür yardimcima yaptırdım yine güvenemedim 2 defa çıktı aldim. 2. çıktıyı kirtasiyede almıştım adam tercih güncelle kısmına bastı bende bir korku acaba silinmis midir diye... En son tercih yapmayan bir arkadaşımla karşılaştırdım tercih yapmayanlara tercihlerim kısmı boş görünüyor başvuru yapildi yazmıyor. Bu rahatlatti çünkü bende yazıyor. Şimdi girip baktığında tercihlerim bölümünde(basvuru belgesinde) tercihlerin varsa tercihin yapılmıştır rahat ol. Okunur

Şuan başvuru yapıldı yazmıyor olması lazım ama ?

• DemasmanHUKUK kullanıcısına yanıt
    Oo hocam kusura bakma sallamışım biraz bende de yok o bölüm şu var
    Bu mesaja eklenen görseller:

SANKİ TERCİHLERİM OKUNMAYACAK GİBİ HİSSEDİYORUM SANKİ TERCİHLERİM OKUNMAYACAK GİBİ HİSSEDİYORUM

• quote:

quote:

quote:

korkutma lan adamı:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.