Bildirim
SANKİ TERCİHLERİM OKUNMAYACAK GİBİ HİSSEDİYORUM (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnşallah be hocam inşallah sen de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kb_pol
İnşallah be hocam inşallah sen de
Hocam tercih bilgilerini güncelleye girince bir şey olmuyor değil mi bende girmiştik yanlışlıkla ama hiç birşey yapmadan çıktım
Ben de hicbir şey yapmadan çıktım sonra hocama gösterdim hocam sayfada bunlar görünüyor eksiklik var mıdiye. Sıkıntı yok hayırlı olsun dedi
hocam ben de son anda farkettim alttaki tercihlerimin sorumluluğunu kabul ediyorum seçeneğini zorunluymuş gidiyorduk gümbürtüye az kalsın :D -
quote:
Orijinalden alıntı: JimmyHasselbaink
hocam ben de son anda farkettim alttaki tercihlerimin sorumluluğunu kabul ediyorum seçeneğini zorunluymuş gidiyorduk gümbürtüye az kalsın :D
Hahahahqhqha
Bendede olmuyor değil salla -
Hocam tercihlerimin sorumluluğunu kabul ediyorum bölümünü doğru işaretledim kutucuğunu da işaretlemissindir inşallah:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X