Şimdi Ara

Sapık yerine konmadan paça ölçüsü bile aldıramayacakmıyız!!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LuN4TiC

Arkadaşlar ben mesajların hepsini okumadım ama şuna dikkatleri çekmek istiyorum (kadın öküzlük etmiş bir kere o bir kesin) yalnız bizim ülkemizde neden bir insan 'muhafazakar' yaşam tarzını ya da davranışlarını benimsediğinde "Git Arabistan'da yaşa, İrana git seni gidi yobaz!" ya da tam tersi bir insan kendine göre serbest ve açık giyindiğinde, rahat davrandığında "şuna bak gavurlara benziyor, insanlarda ar namus kalmamış dinsiz!" diye hemencecik ötekileştiriyoruz? Biz neden kendi kültürümüzü yaratamamışız da tıpkı Dünya Haritasındaki gibi Asya ile Avrupanın arasında kalmışız ve durumlara göre 'dinsiz' ya da 'yobaz' oluyoruz? Neden ya İranı ya da Amerikayı-Batıyı kendimize örnek seçmek zorundayız ki? Bence sorun buradan kaynaklanıyor. Biz ya Çağdaş olmalıyız bu ülke de ya da Yobaz! Kimse istediği gibi özgürce yaşayamaz bu ülke de değil mi? Ben seni kendi düşüncelerime göre yargılamalıyım. Ya benim düşündüğüm gibi düşünmelisin ya da dünyanın en lanet insanısın benim için! Bizdeki mantık işte budur. Biz hiç olaya İnsan ya da Özgürlük penceresinden bakamayız, biz ya sağcı olmalıyız ya solcu, ya batıyı kendimize örnek almalıyız ya da doğuyu! Ama hiç biz de örnek alınalım diye bir kaygımız yok! Hazırda örnekler var ya nasılsa! En ufak bir tartışmada hemen ikiye bölünüyoruz, ya sağcı ya solcu, ya galatasaraylı ya fenerbahçeli. Ya türküz ya kürt. İşte biz buyuz! Hiç kimse olaya insan açısından, insanların özgürlüğü açısından bakmıyor. Çünkü hemen birbirimizi ötekileştiriyoruz. Niye çünkü biz böyle yetiştirilen bir nesiliz, biz olmasak da babalarımız, dedelerimiz böyle yetiştirilmiş, biz de onlardan kapmışız bu alışkanlığı. Yazıklar olsun bize sakin başladım ama birden sinirlendim şimdi

+1 her yerinden öpüyorum volkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte yol verme kavgasından milletin birbirini öldürdüğü bi ülkede yaşıyoruz

15 yaşında çocuklar 22 yaşında gibi duruyolar artık iri duruyolar ,utanmasalar onlara bile tecavüzcü damgası vurcaklar

zaten bi insanın fikri neyse zikride odur o adama yolda takip etsen 100 kişinin karısının kızının kalçasına gögüsüne bakıyordur , bizim ülkede böyle kendininkine bakılınca rahatsız olur ama başkalarına bakmak serbest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 4 Ocak 2013; 19:59:40 >
  • yine şakirtler birbirine girmiş hehe..........
  • Yobaz insanları hiç anlayamadım.Bundan sonra da anlayacağımı sanmıyorum.

Geçenlerde dolmuşta en arka koltuğa oturdum.En arkada 4 koltuk olur bilirsiniz.Onun önündekiler de 2'şerli şekildedir.Benim önümdeki koltuklar boştu.Ayakta bekleyen şakirt adam ile hanımı bana sürekli baktı.Oturmadılar.Ama adamın bakışları çok rahatsız ediciydi.Sanırım eşine tecavüz edeceğimi sandı.
  • Sapıklıklar coğaldı buda bütün topluma maal ediliyor
  • Eğer bir yerde yasaklama güdüsü ağır basıyorsa bilin ki o kişi o duyguyu veya güdüyü zihninde yaşamıştır, düşünmüştür. Ancak sonra empati kurunca yani iğne kendine batınca olmaz yasak olsun veya kapalı olsun veya yapılmasın edilmesin demeye başlamıştır. Saf temiz adam zaten bu tür şeyleri aklına getirmez. Soyunma kabiniyle ne işiniz olur arkadaş! Milletin aklına gelen şeylere şaşırıyorum. İşsizlikten kaynaklanıyor herhalde... Bir adım ileri gidememek bundan. Sapkın saçma duygular düşünüp sonra bunu herkesin düşündüğünü düşünüp yasaklamaya çalışmaktan... Bir şeyi yasaklamaya çalışandan korkacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duner2000

Farketti isen sadece sonradan söylemenin yerinde olacağını düşündüğüm bir cevaptı, dillendirilmiş
    bir şey bile değil ama olay hemen bilinen noktaya kaydı..

Arkadaşlar, kadın erkek müslüman hıristiyan budist sağcı solcu herşey olabiliriz ama önce
    İNSANIZ. Ve sorum hiç tanımadığımız birine neden hemen güvenmemeyi seçiyoruz. Bu konuda
    yorum alabilirmiyim???????

Çünkü cevap çok basit. Her güvendiğin insanda her zaman sonuna kadar senin verdiğin güveni yıpratmayacak tavırlar beklersin. Ufacık senin güvenini sarsacak hareket yaparsa eğer senin güvenini verdiğin kişi onun acısını çok çekersin ve aklına gelir. Bu yüzden baştan güvenmeyerek kendini güvene alırsın. Sebebiyse, her insanın bazı kusurlarının olabileceği, bu yüzden herkes birbirine güvenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

fatihe gitsinler ordaki mağzalarda ayrı....yobazlar sanki senin pörsümüş karına cinsel istek duyma oranım kaç acaba? sanki soyunma kabininde beraber soyunuyoz

tuvaletleri de bir yapsınlar
    nede olsa böyle şeylerde avrupadan amerikadan çok öndeyiz herkes birbiri önünde soyunsun dursun ne var bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Birde otobüste erkek yolcuların yanı boşken oraya oturmayıp yarım saat ayakta giden kızlar var. Birisi kalkınca saldırı moduna geçiyor yeri kapmak için ama erkek yanına oturmuyor. Görende otobüste çıkarıp tecavüz edicez sanıcak.

Bir de kendilerini tanrı ilan eden egoistler var Durduk yere milleti sapık ilan ederler, sanki insanlar deliriyor onlara bakmak dokunmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Yobaz insanları hiç anlayamadım.Bundan sonra da anlayacağımı sanmıyorum.

Geçenlerde dolmuşta en arka koltuğa oturdum.En arkada 4 koltuk olur bilirsiniz.Onun önündekiler de 2'şerli şekildedir.Benim önümdeki koltuklar boştu.Ayakta bekleyen şakirt adam ile hanımı bana sürekli baktı.Oturmadılar.Ama adamın bakışları çok rahatsız ediciydi.Sanırım eşine tecavüz edeceğimi sandı.

benimde başıma minübüste geldi ya ben dindarlığa bişey dememde allah korkum var yani ama lan yanıma otur karın da senin yanına otursun inanırmısın 45dk rahat ayakta gitmiştirler uyuzluğunada yerimden kalkmadım zaten kalkıcam siz rahat rahat yayılın diycem bide oldu koltuk 3 kişilik dinimizi bu hale sokanlarıo yüzden dünyaya korku ve baskı dini olarak yayıldı zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Ocak 2013; 20:35:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sircap

Haklısın dostum, benim fikrimce yeni bir karanlık çağ kapılarını aralıyor bize, bahsi geçen gerizekalı insanlar yüzünden. Geçenlerde otobüse bindim ve tek boş yer bir türbanlı kadının yanıydı, haliyle gidip usulca oturdum yanına. Ardından kadın kalkmak için izin istedi ve kenara çekilmeme rağmen kalkmadı, kalkar mısınız dedi bende haliyle ayağa kalkmak zorunda kaldım. Peki inmek için mi beni rahatsız etti? Hayır tabii ki son durağa kadar ayakta seyahat etti. Bu insanların bir de erkek modelleri var, kadınların saçları dahi onları tahrik etmeye yetiyor ki bu bana göre sapıklığın son derecesi, nirvana'sıdır.

İnsan olmanın anlamını unutturdular bize.

Hocam bunla ilgili twitterda aklımda kaldığı kadar bir kadın yazmıştı.
    "Ailelerin yanında namuslu geçinenlerin sokak arasındaki performanları göz dolduruyor diye"
  • İdam şart,
  • Komik bir toplum olduk.Bunun bile tartışmasını yapar haldeyiz.Ora deneme kabini normal şartlarda kimse sapıkça düşüncelerle girmez oraya.He yazmış bir iki arkadaş olabilir afedersiniz ülkede "havyan" çok.İnsanları-kadınları-seks objesi olarak görenler...Ama bunu bütün halka yükleyip kabinleri ayıralım demenin de mantığı yok.Ağzınız var rahatsız olduğunuz bir durumu görevliye bildirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

fatihe gitsinler ordaki mağzalarda ayrı....yobazlar sanki senin pörsümüş karına cinsel istek duyma oranım kaç acaba? sanki soyunma kabininde beraber soyunuyoz

tuvaletleri de bir yapsınlar
    nede olsa böyle şeylerde avrupadan amerikadan çok öndeyiz herkes birbiri önünde soyunsun dursun ne var bunda

• Kimse bi 10 dk hava al çok durdun pcnin başında dememiş .. csb gibi
    ayrıca eğer olay gerçekse ykmnin hangi mağazası ?
  • sapık yerine kondomdan paça ölcüsü alınmıyacakmiş okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Orijinalden alıntı: CriminalScum

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

bizim toplumun geneline sor ortak kabin nasıl diye, bayanlar rahatsız olur kaldı ki kocalarıda veya sevgilileride

Sebep?

sebep toplumun sebebi bunu ben kişisel olarak cevaplayamam, doğru mu yanlış mı kişiden kişiye değişir elbet

senin bir bakış açın var mı sana göre sebep ne olabilir

Yani burası bir kıyafet deneme kabini kim hangi nedenle bir karşı bir cinsiyetinde aynı kabini kullanmasından rahatsız olur rasyonel bir açıklama getiremediğim için sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuN4TiC

Arkadaşlar ben mesajların hepsini okumadım ama şuna dikkatleri çekmek istiyorum (kadın öküzlük etmiş bir kere o bir kesin) yalnız bizim ülkemizde neden bir insan 'muhafazakar' yaşam tarzını ya da davranışlarını benimsediğinde "Git Arabistan'da yaşa, İrana git seni gidi yobaz!" ya da tam tersi bir insan kendine göre serbest ve açık giyindiğinde, rahat davrandığında "şuna bak gavurlara benziyor, insanlarda ar namus kalmamış dinsiz!" diye hemencecik ötekileştiriyoruz? Biz neden kendi kültürümüzü yaratamamışız da tıpkı Dünya Haritasındaki gibi Asya ile Avrupanın arasında kalmışız ve durumlara göre 'dinsiz' ya da 'yobaz' oluyoruz? Neden ya İranı ya da Amerikayı-Batıyı kendimize örnek seçmek zorundayız ki? Bence sorun buradan kaynaklanıyor. Biz ya Çağdaş olmalıyız bu ülke de ya da Yobaz! Kimse istediği gibi özgürce yaşayamaz bu ülke de değil mi? Ben seni kendi düşüncelerime göre yargılamalıyım. Ya benim düşündüğüm gibi düşünmelisin ya da dünyanın en lanet insanısın benim için! Bizdeki mantık işte budur. Biz hiç olaya İnsan ya da Özgürlük penceresinden bakamayız, biz ya sağcı olmalıyız ya solcu, ya batıyı kendimize örnek almalıyız ya da doğuyu! Ama hiç biz de örnek alınalım diye bir kaygımız yok! Hazırda örnekler var ya nasılsa! En ufak bir tartışmada hemen ikiye bölünüyoruz, ya sağcı ya solcu, ya galatasaraylı ya fenerbahçeli. Ya türküz ya kürt. İşte biz buyuz! Hiç kimse olaya insan açısından, insanların özgürlüğü açısından bakmıyor. Çünkü hemen birbirimizi ötekileştiriyoruz. Niye çünkü biz böyle yetiştirilen bir nesiliz, biz olmasak da babalarımız, dedelerimiz böyle yetiştirilmiş, biz de onlardan kapmışız bu alışkanlığı. Yazıklar olsun bize sakin başladım ama birden sinirlendim şimdi

+1
    Hey beyni güzel, düşüncesi güzel arkadaş ne güzelde yazmışsın; duygularımıza tercüman olmuşsun Şu forumda gördüğüm en anlamlı mesajlardan biri. Herkes okusunda bi silkinip kendine gelsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: duner2000
    Kadına "Suudi Arabistanda soyunma kabinleri ayrıymış, oraya gidin tam size göre"

Diyemedim ya la
  • Benim de başıma böyle bir şey gelmisti. Yanlışlıkla çocuklar için yapılan deneme odasına girmistim. Sonra bir çıktım bir adamla karısi bana ters ters bakmaya başladı. Sonradan anladım olayı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.