Şimdi Ara

Şapkalı Adam (Bakkal Hala Kapalı) Yardım edin ağlıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar final haftası sınava bir gün kalmış geçmek için çabalıyorum, sınavlar dolayısıyla kütüphane geceleri de açıktı işte , bende kalayım bari dedim. İşte çalıştım gece 2'ye kadar sonra uyku bastırdı , dedim burada uyuyacağıma evime gidip uyuyayım. Neyse çıktım yola , eve yaklaştım evle benim aramda 1 sokak kala , şapkalı göbekli bir adam adres tarifi sordu , neyse tarif ettim yolu işte. Adam bir şey demeden yüzüme bakmaya başladı 30 saniye böyle bir sessizlik oldu , sonra bende yoluma devam ettim. Bizim evin yanındaki tekel geceleri açık 4e 5e kadar bende her geçişimde selam veririm hep , girdim içeri selam verdim konuştum falan 2 3 paket çekirdek aldım ardından kapıdan çıkarken adam yolun karşı tarafından bakkala doğru yöneldi , bende konuşmak istemediğim için adamla tekrar bakkalda oyalandım , bakkala girdi. '' Adresi yanlış tarif ettin, evi bulamadım dedi .'' Reşat abi de bir ver ben bakayım dedi , bende adamdan ürperdim böyle ben gidiyorum sen halledersin abi dedim. Neyse aradan baya bir süre geçti, iki gün önce adamı gene aynı sokak köşesinde gördüm, gene o adresi soruyordu gece 11 gibi . Direk aklımdan organ mafyası mevzusu geçti , neyse ben karşılaşmamak için yüzümü çevirdim, onu farketmem biraz geç olmuştu yönümü değiştiremedim. Adam geldi beni tanımadı ilk başta adresi sordu , acelem var dedim. Arkama dönmeyi bırak cesaret etmeyi kımıldayamadım. Çıktım eve camdan baktım , bizim bakkalın önünden bizim binaya bakıyor, polisi arasam ne dicem , bir adam adres soruyordu 2 ay sonra tekrar aynı köşede adres sordu , korkuyorum , çok saçma olurdu. Bende yarım saat adamı gözetledim adamı elinde kağıt mal mal camlara bakıyor. Neyse dün g.t korkusundan dolayı eve erken geldim , adamla tekrar karşılaşmamak için sürekli camdan aşağı bakıyorum , adamı görmedim böyle mutlu oldum derken , yönetici kapıya geldi depodan bir kaç bir şey çalınmış , tutanak tutacaz sizin bir eksiğiniz var mı dedi , bende yöneticiyle aşağı indim baktım benim bisiklet yok. İşte yazdı falan , kamera tespiti falan uzun sürer dedi. Kamera sistemi çok dandik , belli saatleri aramak bile baya uzun sürüyor. Hala çalanın kim olduğu belli değil , neyse bende eve geri çıktım , çalınma mevzusundan dolayı adam aklımdan çıktı falan , ondan sonra bakkala çay almaya gönderdiler bizimkiler bende yok diyemedim. İndim aşağıya bakkala girdim, çay almaya Reşat abinin elinde adres kağıdı , ben oralı olmadım çayı raftan kaptım parayı direk uzattım poşet verecekti onu bile istemedim falan , eve geri geldim , neyse açtım pcyi dizi izliyorum , camdan baktım aklımda hala bir şüphe var , ilk defa Reşat abi tekeli saat 11.30 kapattı neredeyse 5 senedir bayramda dahi kapatmazdı tekeli adam. Şuan cep numarasını da arıyorum açmıyor. Napayım yardım edin .....

Edit 1 : Ulan adam hala bakkalı açmadı. Kafayı yicem burda deli olucam yarabbim ya Resulullah.

Edit 2 : Bugün öğlen oğlu bakkalı açtı , Reşat abiyi sordum. Babam memlekete gitti dedi. bir şey gizliyor gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Slovenyalı -- 20 Şubat 2016; 23:37:15 >

• Okumayın şapkalı zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın zebani Reşat Abi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb değilse polisi arama polis merkezine git meşgul etmeden yadum iste

• uzun bir konuda işte,neyse gibi kelimeler sıklıkla geçiyorsa o konu csb dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 19 Şubat 2016; 0:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayakkabı Tabanı

csb değilse polisi arama polis merkezine git meşgul etmeden yadum iste

Bizimkilere ne diyecem bana biri böyle bir şey anlatsa , bende evham yapma derdim, karakol uzak değil buradan 10 dakika ama korkudan dışarı çıkamıyorum ki
  • adam bumu?

• Yahu koskoca adamsın soramıyormusun derdin ne diye sanki yaka paça götürecek seni , zaten geceleri dışarısı tekin olmaz fazla dolaşma yada csb bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

adam bumu?

Yok hocam beyaz nike şapkaları varya onun gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

Yahu koskoca adamsın soramıyormusun derdin ne diye sanki yaka paça götürecek seni , zaten geceleri dışarısı tekin olmaz fazla dolaşma yada csb bu konu

Bilmiyorum zamanında 55 60 yaşındaki teyzeler bile yoldan karşıya geçirme numarasıyla yanındakine bir şey enjekte ediyormuş haberleri duyuyorum.
  • Korkuttun gece gece. Reşat abinin helvayı karmaya başlayın yavaştan. Fıstıklı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malkoçoğlu Firar

quote:

Yahu koskoca adamsın soramıyormusun derdin ne diye sanki yaka paça götürecek seni , zaten geceleri dışarısı tekin olmaz fazla dolaşma yada csb bu konu

Bilmiyorum zamanında 55 60 yaşındaki teyzeler bile yoldan karşıya geçirme numarasıyla yanındakine bir şey enjekte ediyormuş haberleri duyuyorum.

Ozaman gece dışarı çıkma tek önerim bu veya sende saf bir tipte olabilir eğer dediğin gibi ( organ mafyasıysa ) seni hedef seçtiyse ciddi kavgacı bir imaj takın geceleri

• bence csb madem bişeyler çalındı tutuanak için baban yerine nie seni çağırsınlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayakkabı Tabanı

bence csb madem bişeyler çalındı tutuanak için baban yerine nie seni çağırsınlar?

Depoya ne koyduğumuzu ben biliyorum , genellikle gereksiz eşyalar birde bisiklet eski çamaşır makinesi falan var , ben yöneticiye söyledim , yöneticide polisi aradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Korkuttun gece gece. Reşat abinin helvayı karmaya başlayın yavaştan. Fıstıklı olsun.

Allah korusun hocam ya , altıma mıçıcam korkudan ya . Abim arada sigara istiyor geceleri , istemesin diye dua ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Malkoçoğlu Firar

quote:

Ozaman gece dışarı çıkma tek önerim bu veya sende saf bir tipte olabilir eğer dediğin gibi ( organ mafyasıysa ) seni hedef seçtiyse ciddi kavgacı bir imaj takın geceleri

Adamı bugün görmedim ki tekrar. Ama bakkalın elinde adres kağıdı vardı defterden koparılmış kağıt böyle , oralı olmamak için 1 dakikada çayı aldım çıktım , bugünde adamı görseydim zaten direk polisi arayacaktım.

• CSB veya gerçek, ürperdim la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 19 Şubat 2016; 0:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

CSB veya gerçek, ürperdim la.

Camdan dışarı bakamıyorum
  • Lan gece gece neden okudum ben bu konuyu

• Ev dokuzuncu kat,kapımız masallah kale kapısı. Bu yüzden rahatım. Bu arada konuyu abine falan anlat.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.