Şimdi Ara

Satarken en çok üzüldüğünüz otomobil hangisidir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ah mini Cooper ımız ah... Kesinlikle ruhu vardı arabanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 Ford Focus C-MAX 1.6 TDCİ 109 PS Ghia. 10 numara arabaydı yaşına göre donanımı da oldukça iyiydi. Yüksek km, çıkardığı ve çıkaracağı masraflardan ötürü sattım. 2007 Model olup 100.000 km civarında olsaydı bir 5 yıl daha binerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Kıymetlim.9 sene kahrımı çekti.2 ay önce vedalaştım.Çok güzel arabaydı maşallah... Satarken en çok üzüldüğünüz otomobil hangisidir?

Hocam insanın gözü arkasında kalacak bir arabaymış hakikaten ne kadara alıcı bulmuştunuz merak ettim

• 2011 3.20d e90 aracımı sıfır olarak özel sipariş vererek almıştım. Nakit ihtiyacım vardı 3 sene önce sattım .çok üzülmüştüm satarken. Şu anda E200 amg var 2016 model satsam o kadar üzülmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bimmerist

quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Kıymetlim.9 sene kahrımı çekti.2 ay önce vedalaştım.Çok güzel arabaydı maşallah... Satarken en çok üzüldüğünüz otomobil hangisidir?

Hocam insanın gözü arkasında kalacak bir arabaymış hakikaten ne kadara alıcı bulmuştunuz merak ettim

Hocam 27 ye çok kıymetli bir kardeşime gitti.Arabanın değerini bilecek kişiye gittiği için çok fazla üzülmedim...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.