Şimdi Ara

Satıldı Kusurlu-Hasarlı LG G2 16 GB 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar, telefon 16 GB'lık yurt içi cihazdır. Telefonun faturası garantisi yoktur. Kutusu vardır, orijinal olmayan şarj aleti de var. Telefonun fotoğraflarda göründüğü gibi ekranın sol-üst kısmında çatlak vardır. Telefonun farklı kısımlarında çatlaklar da bulunmaktadır. Bunları da göstermeye çalıştım. Telefonun üst tarafında bildirim çubuğunun altındaki dokunmatik bölgesi bazen algılamıyor. Kullanımı tamamen engellemiyor, ama tabi ki kullanımı zorlaştırıyor. Telefonla konuşurken karşı tarafın sesi size net bir şekilde gelirken sizin sesiniz karşı tarafa gitmiyor. Hoparlör veya kulaklık ile konuşmanız gerekiyor. Bataryası ölü değil ama performansında düşüş var tabi ki. 3 saat ekran süresi ile bir günü çıkartıyor .Çok yoğun kullanımda bir günü çıkartması zor. İsteyen yedek parça niyetine de kullanabilir. Dürüstçe açık açık her şeyi yazmaya çalıştım. Fiyat:100 TL Pazarlık ve TAKAS düşünmüyorum. Şanlıurfa'da elden teslim yapabilirim. Referansı fazla ve güvenilir üyelere önce telefonu gönderebilirim. Sorularınız ve teklifleriniz için lütfen PM ile ulaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 4 Ekim 2017; 19:20:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Anakart sorunsuz ise alabilirim cihazı, iyi satışlar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz tarafından alınmıştır, satıcı arkadaşımın güveni hızlı ve sorunsuz alışverişi için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.