Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Minecraft 50 TL Satın Al 14 Nisan 2020 21:42 1 1 SATILDI Minecraft 50 TL MİNECRAFT : JAVA EDİTİONTüm hesap haklarına erişim sağlayacaksınız. Mail, şifre, skin değiştirme, nick değiştirme gibi. Fiyatı 50 TL'dir.İstanbul içi ELDEN veya HAVALE/EFT yoluyla satış gerçekleştirilecektir. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Fatih Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GTA 5 PREMİUM EDT. EPİC GAME HESAP 60 TL STEAM OYUNU GİFT OLARAK 50 TL YE YOLLANIR. SATILDI Minecraft 50 TL NFS 2016 ve Most Wanted ( SATILIK ORİGİN 15 TL )
EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt Biliyorum fakat benim hesabım çalıntı hesaplardan değil. İsteyen gidip ordan alabilir. Teşekkürler ilgin için ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GTA 5 PREMİUM EDT. EPİC GAME HESAP 60 TL STEAM OYUNU GİFT OLARAK 50 TL YE YOLLANIR. SATILDI Minecraft 50 TL NFS 2016 ve Most Wanted ( SATILIK ORİGİN 15 TL )