Şimdi Ara

[SATILDI]SATILIK LG G2 32 GB + SPIGEN SLIM ARMOR HEDİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık LG Model #G2
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar,

09.09.2014 tarihinde Hepsiburada'dan satın almış olduğum D802 model, 32 GB hafızaya sahip LG G2 telefonumu satmak istiyorum. Telefonu alır almaz koruyucu kırılmaz cam taktım. Koruyucu cam üzerinde, yukarı tarafa yakın boydan boya bir çizik var; kesinlikle ekranın altına geçmiş bir çizik değil, tamamen yüzeysel. Camı telefoncuda değil kendim taktığım için kenarlarda hafif kabarcıklar kaldı. Telefon yaklaşık 1 aylıkken de Spigen Slim Armor kılıf taktım, daha sonra da hiç çıkmadı zaten. Bu sebeple kasası kusursuz vaziyette. Resimlerde göstermeye çalıştım bütün anlattıklarımı.

Telefon şimdiye kadar hiç servis görmedi. Donanımsal hiçbir problem yaşamadım. Diğer LG G2 ilanlarına baktığımda genelde sararma, dalgalanma gibi sorunlardan bahsetmişler ancak ben hiç böyle bir sorun yaşamadım.

Telefonun performansı 3 yıl aralıksız kullanım, yüklü olan onlarca program ve şimdiye kadar hiç format/custom rom atmamış olmamdan kaynaklı olarak son zamanlarda düşmüştü. Şu an telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm, hiçbir ayarıyla da oynamadım. Alan arkadaş telefon kutusundan çıktığında nasıl geliyorsa öyle kullanacak. Fabrika ayarlarına döndüğü için performansı da neredeyse ilk günkü gibi şu an.

Şarj olarak aşırı olmamak kaydıyla yoğun kullanımda bir günü ucu ucuna çıkarıyor. Ben telefonu sabah 7'de şarjdan alıyorum, gün boyu internet (kablosuz) hep açık oluyor, gün içerisinde sık sık maillerimi kontrol ediyorum, Whatsapp'dan yazışıyorum ve haber sitelerinde geziyorum. Akşam 18:30'da eve geldiğimde pil %15 civarlarında oluyor. Akşam yatana kadar da yetiyor kalan şarj. Yalnız ben ekran parlaklığını hep %70 civarlarında tutuyorum, onun da etkisi muhakkak vardır.

Ürünü orjinal kutusunda ve kendi şarj adaptörü ile göndereceğim. Ürünün kulaklığını kaybettim, kutunun orjinal içeriğindeki tek eksik budur. Garanti süresi doldu ancak isteyen olursa faturayı da gönderebilirim. Ayrıca başlıkta da yazdığım üzere telefonla birlikte Spigen Slim Armor kılıf da hediye edeceğim.

Bunlar haricinde sormak istediğiniz bir soru veya yapmamı istediğiniz bir test varsa yardımcı olurum.

Telefon için istediğim fiyat: 450 TL. Forumdaki son 1 yıl içerisinde verilmiş tüm G2 ilanlarını inceledim ve makul bir fiyat verdiğimi düşünüyorum. Kargo alıcıya ait olacaktır.

İletişim için site üzerinden mesaj atabilir, 05393703301 numaralı telefonu arayabilir veya eheklo@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz. Pazartesi ve Salı sabahları biraz yoğun oluyorum, onun haricinde dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Ürün için ayrıca Sahibinden'de de ilanım mevcuttur. Bakmak isteyen olursa diye onun da linkini veriyorum: Sahibinden.com

Arda Yiğitoğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judassem -- 14 Kasım 2017; 16:42:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.