Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILDI) Satılık Mecool KM9 Satın Al 1 Şubat 2021 09:32 1 1 (SATILDI) Satılık Mecool KM9 Yaklaşık 1.5 yıl önce sıfır almıştım. İhtiyacım kalmadığından satıyorum. Kozmetik ve çalışma olarak sorunsuzdur. İstanbul içi elden verebilirim. Şehir dışı ise önce havale, ardından kargolama yapılacaktır. Fiyatı 300 TL. Ayrıca aşağıda piyasadaki satış linkini ve fotoğrafını paylaştığım, Alibaba'dan aldığım sıfır Wechip aitmouse'u da satıyorum, fiyatı 100 TL'dir. https://www.hepsiburada.com/wechip-w1-2-4g-kablosuz-klavye-uzaktan-kumanda-air-mouse-p-HBV00000DHTXV?magaza=TEKNOPLANETSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 15 pro için silikon ve şeffaf kılıf Son Derece Temiz iPhone 14 Pro 128 GB
Rezerve edildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 15 pro için silikon ve şeffaf kılıf Son Derece Temiz iPhone 14 Pro 128 GB