Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık 0 ayarında yan flüt Swing BU FİYATA KAÇMAZ Satın Al 19 Şubat 2014 02:27 1 1 Satılık 0 ayarında yan flüt Swing BU FİYATA KAÇMAZ Arkadaşlar bu fiyata bulamazsınız.Ürünhttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=18251&gid=4215 bu linkteki ürün.Nikeldir. 1 bilemedin 2 kere üflendi.Doğumgünü hediyesi olarak geldi.Kutusundan çıkmadı. Sıfır ayarında hiçbir ama hiçbir sorunu yoktur. Pazarlık sünnettir. Arkadaşlar şunuda söyleyyim.Müzik dükkanına satacaktım adam bu sıfır gibi bir şey öldürmek istemiyorum bana verme dedi.O derece bir ürün.Memnun kalmamanız gibi bir şey söz konusu değil.Alıcısına hayırlı olsun iyi forumlar Fiyat : 190 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Elektrikli Bisiklet - Yeni Gibi Satılık 0 ayarında yan flüt Swing BU FİYATA KAÇMAZ