Şimdi Ara

Satılık Apple TV 3. nesil 350TL oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Güncelleme: Arkadaşlar fiyat yüksek mi? 77 kişi okumuş ama kimse mesaj yazmamış. Niye almadınız diye serzenişte bulunmuyorum :)
    Baktığım fiyatlar 500 civarındaydı. Ben de kumandadan dolayı 440 koydum. E malum pazarlık da Allahın emri. Tavsiye verecek varsa sevinirim. Başlığa niye yazıyorsunuz diyecek kadar çiğ değilim. Terbiye dahilinde herkes fikrini belirtebilmeli.

Arkadaşlar atıl vaziyette duran Apple TV 3. nesil cihazımı satıyorum. Cihazın hiç bir sorunu yoktur. Sapasağlam çalışmaktadır. Orijinal kumandası bozulduğundan, Aliexpress'den 3. parti kumanda almıştım. Sorunsuz çalışıyor kumanda. Tabi orijinal gibi değil hissiyatı. Kullanımda sorun oluşturmuyor.

Cihaz için 440 TL istiyorum. Kumandanın orijinal olmamasından dolayı, fiyatı biraz düşürdüm. Elden almak isterseniz, Kadıköy/Moda'da elden teslim ederim. Diğer türlü, kargo sizden olmak üzere kargolarım. Üyeliğiniz benden eski ve referansınız daha fazla ise, önce cihaz sonra para da olabilir.

Satılık Apple TV 3. nesil 350TL olduSatılık Apple TV 3. nesil 350TL olduSatılık Apple TV 3. nesil 350TL olduSatılık Apple TV 3. nesil 350TL oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 29 Temmuz 2020; 20:29:40 >

• Hocam merhaba, sari sitede orjinal kumandali olarak 400TL’ye bulunabiliyor. Bir miktar daha indirim dusunurseniz ben alici olabilirim.

Cevabinizi bekliyorum, iyi aksamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaano

Hocam merhaba, sari sitede orjinal kumandali olarak 400TL’ye bulunabiliyor. Bir miktar daha indirim dusunurseniz ben alici olabilirim.

Olur tabi. Sizce kaç uygun olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaano

Hocam merhaba, sari sitede orjinal kumandali olarak 400TL’ye bulunabiliyor. Bir miktar daha indirim dusunurseniz ben alici olabilirim.

Ö.M. attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.