Şimdi Ara

SATILIK ARCADE ATARİ MAKİNESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok severek uzun uğraşlar sonucu bulup aldığım nostaljik atari oyun makinemi yer darlığından satılığa çıkarmış bulunmaktayım.
    63 Ekran tüplü ağaç ışıklı kasa bildiğimiz 80 li 90 lı yıllarda atari salonlarında oynadığımız makinedir.
    Halen taş gibidir.İçinde çok nadir bulunan PANDORA'S BOX 2 oyun kaseti mevcuttur.
    Kaset içersinde KOF serisinden,Street Fighter serisine , Tecmo World 98, Super Sidekicks , Snow Bros, Bubble Bubble , Pang , Hagar,Cadillac Dinosaurs( Mustafa )serisinden tutun da Bomber Man dahil geçmişte hastası olduğumuz 400 ü aşkın oyun mevcuttur (Oyun listesinin fotolarını ekledim)
    Pandora's box 2'de vga çıkışı da mevcuttur , dileyen projeksiyona ve televizyonuna da bağlayarak kullanabilir.
    Yanında yedek tuş takımı ve kol mevcuttur.
    İsteyen ticari amaçla da kullanabilir , üzerinde şu anda kurulu 1-TL ile çalışan kasalı jeton sistemi mevcuttur. Sahte paraları bile kabul etmez ;)
    İstanbul Anadolu Yakası Cevizlide ürünü görebilirsiniz. Özlem gidermek isteyenler de gelip oynayabilir.
    Resimleri en kısa zamanda eklemeye çalışacağım.

İstediğim fiyat: 1.750,00-TL'dir.
    Takas düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizmax -- 1 Ekim 2015; 14:40:40 >

• Vay be.Kafe gibi bi mekanım olsaydı alırdım valla.Hep hayalini kurmuşumdur böyle bi kafem olsun içinde bi iki tane arcade makine olsun.Çok oyun olması da büyük avantaj.

Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Vay be.Kafe gibi bi mekanım olsaydı alırdım valla.Hep hayalini kurmuşumdur böyle bi kafem olsun içinde bi iki tane arcade makine olsun.Çok oyun olması da büyük avantaj.

Hayırlı satışlar

Teşekkürler hocam , yolun düşerse bu tarafa oynamak için beklerim :)
  • Denizmax kullanıcısına yanıt
    İnsallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizmax

quote:

Vay be.Kafe gibi bi mekanım olsaydı alırdım valla.Hep hayalini kurmuşumdur böyle bi kafem olsun içinde bi iki tane arcade makine olsun.Çok oyun olması da büyük avantaj.

Hayırlı satışlar

Açık adres alabilir miyim?

Gelebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: Denizmax

quote:

Hayırlı satışlar

Açık adres alabilir miyim?

Gelebilirim..

Kartal/Cevizli/Tamirhane Caddesinde hocam beklerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.