Şimdi Ara

Satılık ASUS ROG G550JK Notebook ''''' 2700 TL '''''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık ASUS ROG G550JK Notebook """"" 2700 TL """""
    Teknik Özellikleri:

16 GB RAM

1 TB HDD

4 GB Ekran Kartı GeForce GTX 850M

1920x1080 çözünürlük

İntel Core i7-4700HQ 2,40 GHz

Ekran 15.6"

Kozmetik olarak sıkıntısı bulunmamaktadır.

Genelde evde masada kullandım.

Prize takılı olarak kullandım.

Takas olarak MacBook air’lerle düşünüyorum.

Bilgisayarın yanında ek olarak mouse ve mouse pad verilecek. kutusu mevcutur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Abi lafım sana değil yanlış anlama beni lütfen.
    Şu fiyatlara bak 850M li laptop fiyatı 5000 lira. Bu adam bu laptopu alıp SSD bile olmadığı için 4 yıllık HDD ile işlemler yapmaya çalışacak. Oyun oynamak istese oynayamayacak. Bir insan 4750 lirayı bu laptopa neden versin bu piyasa ne olacak bu şekilde gerçekten aklım ermiyor.
    Türkiye üretmemeye devam ettikçe bugün ki 4700e alınan Monsterlar 5 sene sonra 5000e satılacak. Gerçekten harika bir gelecek bizi bekliyor.

Hayırlı satışlar hocam kusura bakma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat

Abi lafım sana değil yanlış anlama beni lütfen.
    Şu fiyatlara bak 850M li laptop fiyatı 5000 lira. Bu adam bu laptopu alıp SSD bile olmadığı için 4 yıllık HDD ile işlemler yapmaya çalışacak. Oyun oynamak istese oynayamayacak. Bir insan 4750 lirayı bu laptopa neden versin bu piyasa ne olacak bu şekilde gerçekten aklım ermiyor.
    Türkiye üretmemeye devam ettikçe bugün ki 4700e alınan Monsterlar 5 sene sonra 5000e satılacak. Gerçekten harika bir gelecek bizi bekliyor.

Hayırlı satışlar hocam kusura bakma.
    Valla bende şuan baktığım ekran kartının biraz yüksek bilgisayarlarda, SSD'si olanlar 8-10 bin civarlarına çıkıyor. Dizüstü için diyorum. Piyasa gerçekten pahalı. Şuan bu ayarda ekran kartının 1050 olanları 7-8 civarında zaten. Satabilirsem bu bilgisayarı değiştirmeyi düşünüyorum. Tabiki benim yazdığım fiyatta pazarlık payı filan illaki var.

• BeV16 kullanıcısına yanıt
    Bende 4790k ve 1080li masaüstü bilgisayarımı satıp laptop almak istedim fakat satınca maksimum 1050lili laptop alabiliyordum vazgeçtim masaüstüne devam ediyorum akıl karı değil maalesef 3000 liraya geçen gün 4790 ve msi gaming x 1070, 120 samsung evo ssdli sistemi kurduk arkadaşa ikinci el parçalardan. Laptop şartınız yoksa ise masaüstü size müthiş bir şekilde tasarruf sağlıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat

Bende 4790k ve 1080li masaüstü bilgisayarımı satıp laptop almak istedim fakat satınca maksimum 1050lili laptop alabiliyordum vazgeçtim masaüstüne devam ediyorum akıl karı değil maalesef 3000 liraya geçen gün 4790 ve msi gaming x 1070, 120 samsung evo ssdli sistemi kurduk arkadaşa ikinci el parçalardan. Laptop şartınız yoksa ise masaüstü size müthiş bir şekilde tasarruf sağlıyor.
    İnşallah bi satılsında bilgisayar bakıcam ondan sonra ne almak istediğime tam olarak :)
  • SATILDI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.