Şimdi Ara

SATILIK # Canon EOS 1000D - EFS 18-55mm - Canon Zoom EF 75-300mm Objektif - Lowepro Slingshot 100AW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    • Canon EFS 18-55mm 0.28m/0.9ft Objektif
    • Canon Zoom Lens EF 75-300mm 1:4-5.6 III Objektif 1.5m/4.9ft
    • Lowepro Slingshot 100 AW taşıma sırtçantası
    • HOYA 58mm UV [0] Filtre
    • 4 GB Panasonic SDHC 2 Memory Card

Çok az kullanılmış, temiz makine. Fiyat 1000 Lira.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 24 Temmuz 2018; 15:47:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfır fiyatlarına bi göz attar mısın
  • Birincisi bahsettiğin sadece makine ve kit fiyatı kutu içinde size gönderilir.
    İkincisi cesaret edebiliyorsan sanalreyonum ikitikla birnumaram gibi adını şimdi gördüğüm garip sitelerden almaya cesaret et.

Yanındaki zoom lens zaten 500 lira civarlarında, çanta 100 liranın üzerinde, uv filtre 4gb kart da 50 desen bu seti sıfır olarak 1900 den aşağı alman zor.
    Ben fiyatımın normal olduğunu düşünüyorum. ikinci el fiyatlarına da göz attım çünkü, en ucuzu 849 a satıyordu, ikinci eli 900 1100 ve 1250 ye satan da var sahibindende. Karar sizin.

• Belirttiğiniz fiyata saygım var ancak şunlarıda belirtmek isterim. Bildiğim kadarıyla SanalReyonum ve Fotografium güvenilir siteler. İki tıklayı bilmiyorum. Sahibindende ilan açıpta sıfır fiyatına ikinci eli satmaya kalkanıda zaten aklım almıyor. Bu aletin ikinci el ederi temizse, shutterı azsa 800-900 lira arasıdır bildiğim kadarıyla kitle. Sizde zoom lens ve ekstralarını katarsanız alacak arkadaşa ufak bir indirimle satabileceğinizi düşünüyorum. Hayırlı satışlar. Şimdi sıfır fiyat hesaplamayın. Dolar arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 17 Ağustos 2011; 2:10:36 >
  • Sonuç olarak Türkiye'de satış yapmaktayım. İllaki bir pazarlık payı koyuyorlar. Çünkü ben bu makineye 1400 değil de 1250 desem adam yine ne yaparsın diye soracaktır. 1000 desem yine sorar.. Neyse fiyatı minimuma çektim bundan böyle de pazarlık yapmam zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Sonuç olarak Türkiye'de satış yapmaktayım. İllaki bir pazarlık payı koyuyorlar. Çünkü ben bu makineye 1400 değil de 1250 desem adam yine ne yaparsın diye soracaktır. 1000 desem yine sorar.. Neyse fiyatı minimuma çektim bundan böyle de pazarlık yapmam zaten

Adam haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Sonuç olarak Türkiye'de satış yapmaktayım. İllaki bir pazarlık payı koyuyorlar. Çünkü ben bu makineye 1400 değil de 1250 desem adam yine ne yaparsın diye soracaktır. 1000 desem yine sorar.. Neyse fiyatı minimuma çektim bundan böyle de pazarlık yapmam zaten

Yanında ki lens ve malzemelerle fiyat uygun.Hayırlı satışlar.
  • sadece kutu içerigine talibim yani body aksesuarları ve 18-55 e.
    sıfırının fiyatı 999 tl mediamarkt ta
    ona göre bi fiyat verirseniz almak istiyorum.
    iyi bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

sadece kutu içerigine talibim yani body aksesuarları ve 18-55 e.
    sıfırının fiyatı 999 tl mediamarkt ta
    ona göre bi fiyat verirseniz almak istiyorum.
    iyi bayramlar.

Bana da zoom lens için bir fiyat verirseniz ben de onu almak isterim. Siz de hemen hemen hepsini satmış olursunuz
  • cihazı elektroworld den 899 a aldım..ama sadece kit fiyatı bu...diğer bahsedilen lens çanta falan filan ile beraber almaya kalkışsam 1500ün üstüne çıkıyor fiyat
  • Sadece zoom lens düşünebilirim, yeni başlıyorum sayılır bilgisiZLigimi mağdur görün, hep af lenslere baktım, ef lens açılımı nedir yasa kısaca auto focus yapmaktamidir? İstediğiniz fiyat nedir lens için?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.