Şimdi Ara

[SATILIK] Canon MV 750i MiniDV Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] Canon MV 750i MiniDV Kamera
    Öncelikle burada ilan açmaya yeni başladığım için referansım yok, çok eski bir üyeyim, malum satış sitelerinde 130 işlem sayım var ve hiç negatif yorumum yok. Referansım şimdilik o sitelerdeki profilim arkadaşlar.

Ürün için istediğim fiyat 300 TL

Canon MV 750i

Açıklama :

Kamerayı alalı uzun zaman oldu 1,5 milyar para vermiştim şimdiki çoğu kamerada bile olmayan 22x optik zoomu var. Kaliteli bir dürbün gibi zoom yapıyor. ama kaç kez kullandın diye sorarsanız 10'u geçmez. Sadece birkaç düğün merasimi ve piknik çekiminde kullandım. Ama yinede ikinci el olduğunu unutmayın jelatini üstünde değil sonuçta. Ama az kullanıldı kullanılmadığı zamanlar bataryası çıkartıldı. Yani yıpranmadı.

Kameranın saat ve tarihi hafızasında tutması için saat pili (düğme pil) bitmiş o yüzden açılışta 1-2 saniye uyarı veriyor, kendiniz değiştirebilirsiniz 1-2 lira birşey pil. Ben kullanmadığım için gerek duymadım. zaten çalışmasına da mani bir durum değil sadece saat tarih hatırlaması için gerekli. Onun dışında bir kusuru yoktur.

Yanında haricen para verip satın aldığım orjinal Canon taşıma çantasını ve bilgisayara videoyu aktarmak için firewire kablosunu da hediye edeceğim. Ayrıca eğer bilgisayarınızda firewire portu yoksa PCI firewire kartı da göndereceğim ücretsiz. Bu kartı kasanıza takarak Firewire portuna sahip olabilir ve videolarınızı aktarabilir DVD ye kendiniz basabilirsiniz. (Kaseti DVD ye aktarmak kaset başı en az 20 TL den başlıyor çarşıda yaptırmaya kalksanız.) Bu aparatları almaya kalksanız 100-150 TL arasında para harcamanız gerekir.

Kameranın 22x Optik Zoom'u mevcuttur. Ayrıca Digital Zoom'u da vardır. Uzaktan kumandası vardır. vs.. vs.. Kamera MiniDV kasete kayıt yapmaktadır, satın almadan önce bilgi sahibi olunuz.

Özellikleri:

# Arabirim:USB,DV (in/out),S-Video
    # Batarya:Li-on BP-535
    # Bellek:8MB SD Card
    # Video çıkışı:PAL or NTSC
    # CCD çözünürlük:1,6'' 800.000 piksel
    # Optik zoom oranı:22x
    # Digital zoom:440x
    # Dahili flaş:Otomatik, Kırmızı göz önleme
    # Renkli LCD ekran:2.5"
    # Çekim hızı:max: 1/2000 sec min: 1/2 sec
    # Manuel fokus:Var
    # Otomatik Fokus:Var
    # Kendikendine çekim:Var
    # İşletim sistemi:Windows 98 (including SE)/ME/2000/XP Mac OS 9.0-9.2, Mac OS X (v10.1/10.2)
    # Boyutlar:53.0 x 95.0 x 139.0 mm
    # Açıklama:Gece Görüşü , Beyazlık ayarı,Dijital Efektler
    # Açıklama@: DV Messenger ile kamerayı web cam olarak kullanma imkanı
    # Açıklama@: Uzaktan kontrol imkanı,Çoklu görüntü ekranı.

Göndereceklerim :

1 Adet Canon MV750i Kamera

1 Adet Uzaktan Kumandası

1 Adet Bataryası

2-3 Adet kullanılmış MiniDV Kaset (Üstüne yazdırılıp kullanılabilir.)

1 Adet Uzaklaştırma Lensi

1 Adet TV Bağlantı Kablosu

1 Adet Bilgisayar (Firewire) Kablosu

1 Adet 4 portlu PCI Firewire Kartı

1 Adet Orjinal Canon askılı taşıma çantası

1 Adet Kullanım Klavuzu

NOT : Elektronik malzeme olduğu için iadesi yoktur. Sadece kargo sırasında hasar almışsa kargo tutanağı tutturarak iade edebilirsiniz.
    Fiyat : 318 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.