Şimdi Ara

Satılık Çeşitli Uydu Cihazlarım....Cihazlarımız SATILDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- SATILMIŞTIR Solo Pro V3 Enigma 2 Uydu Alıcı...Henüz 2 Aylık Yurtdışı Cihazım satılıktır.Temiz olup hiç bir derdi ve problemi yoktur.Kutu,kumanda,adaptör ve cihaz olarak kargolanacaktır..Üzerinde Orjinal ham Openpli imaj yüklüdür..Kargo alıcıya ait Fiyatım 320.-t Takas düşünmüyorum..Bu cihaz ile beraber arzu edene 120 Cm Mega Offset çanak ücretsiz olarak verilecektir.Almayı düşünenlerin Çanak kargo işlemini bizzat halletmeleri gerekmektedir.SATILDI..

Satılık Çeşitli Uydu Cihazlarım....Cihazlarımız SATILDI...

2- SATILMIŞTIR--- Ibravebox F10S Uydu alıcı H.265....4 Aylık yurtdışı cihaz,H.265 Kod çözücülü Temiz kutusunda Hiç bir Problemi olmayan Uydu cihazı...Çift Tunerli-PowerVu ve Bisskey desteklidir.Kendi sitesi ve Forumu olan, Netten ve USB den güncel yazılım yükleme özelliği. Xtram kod ve IPTV desteği.Kumanda-Cihaz-Kutu olarak eksiksiz gönderilecektir..Arzu edilirse extra aldığım Wi-Fİ adaptörünü de ekleyebilirim...Fiyatım 250.-₺ Kargo Alıcıya aittir-Takas düşünmüyorum.(wifi ile beraber 270.-₺) Not:Test için Xtram kod yüklenmiştir...CİHAZ SATILMIŞTIR....

Her iki Cihaz da Satılmıştır...Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 10 Ekim 2018; 10:56:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 225TL SOLO V3 UYARSA ALAYIM
  • Okadar indirim yapmayı düşünmüyorum,sadece kargo bedelini size opsiyon olarak indirebilirim...Saygılar.

• 2.satılık cihaz olan IBRAVEBOX F10S Pazartesi günü Kargolanmak üzere rezerv edilmiştir...

• Ibravebox F10S Forumdan değerli bir kardeşimize satılmış olup,bedeli alınmış ve Kargolama işlemi gerçekleştirilmiştir..

Solo pro V3 Forum dışı satılmıştır....Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 10 Ekim 2018; 10:57:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eroll

Ibravebox F10S Forumdan değerli bir kardeşimize satılmış olup,bedeli alınmış ve Kargolama işlemi gerçekleştirilmiştir..

Solo pro V3 Forum dışı satılmıştır....Teşekkürler..
    İbravebox tarafımdan alınmıştır.Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
    Abi hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim Okan bey güle güle kullanın....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.