Şimdi Ara

Satılık: Dreambox 800 HD SE + 2,5' 500GB İnternal HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    25.03.2012 tarihinde Çin'den getirttiğim Dreambox DM 800 HD SE ve cihazın içinde kullanmakta olduğum 2,5" 500 GB dahili HDD ile satışa çıkardım.

Cihazın kendi = 500 TL
    Cihaz + HDD = 600 TL

Satabilirsem ikisini birden satmak istiyorum ama şart değil sadece cihazı tek olarak verebilirim.. Almak isteyen arkadaşlara her ikisini birden almasını tavsiye ederim.
    Çünkü hdd nin uyum sorunu yok ve bence hızlı çalışıyor. Şimdiye kadar özellikle TRT HD'den sorunsuz bir çok kayıt yaptım.

Cihazla ilgili reklam yapmayacağım, iyi tanınan bir cihaz.. Cİhazın hiç bir teknik sorunu arızası çiziği,bozuğu yoktur.. Sadece cihazın altında dört tane titreşimi emmeye yarayan
    lastiklerden birisi yoktur. Onunla da ilgili hiç uğraşmadım.. Almak isteyen arkadaş bir elektronikçiden 15-20 kuruşa alır.

Siz sormadan ben söyleyeyim! Paraya ihtiyacım olduğu için cihazımı satıyorum.

Pazarlık teklif edenlere kızmayacağım ama bu fiyattan daha aşağına kimse satmıyor ve indirimde düşünmüyorum.

Kargo masrafları alıcıya aittir.

-----

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 16 Temmuz 2012; 16:35:12 >

• Bence özelliklerini yaz arkadaşım. Alps M tuner ve wii fii olduğunu görüyorum. Sim2 olup olmadığını da ve varsa diğer aranan özelliklerini de yazarsanız iyi olur. Bu arada kusura bakmayın ama alıp almamakta tereddüt ediyorum. Arıza vs... çıkarsa diye... Ne de olsa sizi tanımıyoruz. Yani açıklama şart. Selamlar...
  • Cihaz bu;

http://www.aliexpress.com/store/product/2012-free-shipping-lastest-Rev-D6-sunray-800-SE-wifi-receiver-800-hd-SE-800se-satellite/802066_529763801.html

Ne açıklaması bekliyorsunuz,anlamadım.. Siz 2008 yılında foruma katılmışssınız, ben de 2003...Olsaydı bir yamuk tarafımız herhalde ortaya çıkardı değil mi?
    Daha önce de forumda ürün satmış ve almışım. Referanslarıma bakacaksın!

Daha da olmadı ürünü GG den ya da Çin den alacaksınız... Arızalı çıkarsa Çin'e geri göndermek durumundasınız.

• "Bu arada kusura bakmayın ama alıp almamakta tereddüt ediyorum. Arıza vs... çıkarsa diye... Ne de olsa sizi tanımıyoruz."

Bu ne şiddet? bu celal?

Arkadaşım, yukarıdaki sorunun cevabı bu uslupla mı olur?

Bu endişeyi taşımayan var mıdır?

Müşteriyi rahatlatan bir kaç güzel söz yerine böyle cevap vermeyi uygun görmüşsünüz.

Ne diyeyim, size hayırlı alışverişler...
  • @turgut78

Sorunuzu net sorun! Lütfen yuvarlak soru sormayın! Arızalı olmadığını zaten ilanda belirtim... Cihazı Çin'den getirttiğim tarihi bile ilan da yazdım(25.03.2012)...
    Buradan yola çıkarak cihazın ne kadar kullanıldığı anlaşılsın istedim...

Ben cihazı yurt dışından getirirken; "arızalı çıkar mı,taşıma anında cihaz zarar görür mü, vs ...?" gibi endişelerim hiç olmadı.. Gözümü kapadım aldım.

Forumdan bugüne kadar 16 kere ürün aldım ve hiç birinde sorun yaşamadım.. Çünkü almadan önce üyenin önce referansına sonra üyelik tarihine bakıyorum.

Bence siz cihazı mutlaka garantili ve dükkandan alın, böylece arıza durumunda değiştirme şansınız olur.
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  • Selam nodar,

Ankaraya yolun düşerse cihazı ve hdd kap gel, nakit alırım. Çalıştığını gözümle görmeden 600 lira veremem, kusura bakma. Sana herhangi bir güvensizlik değil kişisel prensibim bu.

Hayırlı alışverişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakın zamanda yolum düşmeyecek, ilgin için teşekkürler.
  • 350 Tl veririm eger hala güncelse,sıfırı çinde 235 dolar civarında.
  • resimlerde ethernet bağlantısı görülüyor acaba bu üründe wifi çalışmıyormu
  • Evde Kablosuz modem olmadığı için eternet bağlantısı kullanıyorum... Wifi çalışıyor komşularınkini çekiyor ama şifreli olduğundan kullanamıyorum.
  • Cihaz teknik yazılım ve donanım özellikleri
    1.sunray 800 se wifi 800 hd SE receiver 800hd DVB S2
    2.Rev D6 REV m tuner ALPS
    3.boot 84# sim2.10
    4.extra USB in front
    5.min flash in rear

1.sunray 800 se 800 hd SE receiver 800hd satellite receiver 800hd cccam sharing
    2.400 MHz processor Enigma 2 liunx

BT 84# sim2.10
    GP5.1.Installed
    3.with fan(quiet)
    4.HDMI out 1 year warrant
    3.HDMI connector
    4.Fans
    5

6.2 smart card reader
    7.newcamd ethernet

8.plug & play Tuner
    9.brilliant OLED display

Cihaz kutusuna ait resimler

• SATILDI

@alpa57 nikli arkadaşa satıldı.
  • nodar kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar elimde 1 haftalık sıfır ayarında Redline Ts 1000 uydu alıcısı vardır,satılık ,fiyat:220 TL'dir almak isteyenler pm atsın.
  • DM 800 se konusunda, üstelik çok eskiden satılmış bir cihazın konusun da satılık redline konusu ne alaka?

Konuya dikkat çekmek için özellikle mi bu yeni ilginç bir yöntem?
  • Belki meraklısı vardır almak isteteyen çıkar diye düşündüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.