Aralık 2015 den beri kullanmakta olduğum iPhone 6s telefonumu yeni telefon aldığım için satıyorum. Cihazın bazı yerlerinde kozmetik olarak çizikler mevcut. Kullanıma herhangi bir etkisi yok. Gayet sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. En baştan belirteyim telefonu kap ve ekran koruyucu jelatin ile kullanmadım aldığımdan beri kutudan nasıl çıktıysa o şekilde kullanıyorum. Fotolarda kozmetik olarak belirgin olan yerleri çektim ki aklınız kalmasın nasıl bir cihaz alacağınızı görün diye. Telefon bir operatör tarafından hediye edildiği için faturası yoktur. Ama Aralık 2017'ye kadar Apple Tr garantilidir. Zaten fotoğraflara garanti kapmasının fotosunu da ekledim. Bundan öncede telefon olsun elektronik eşya olsun satış işlemi gerçekleştirdim. Kullandığım her cihaza gözüm gibi bakıyorum desem yeridir. O yüzden içinizde herhangi bir şüphe olmasın. Sarj kablosu koptuğu için yok maalesef. Sadece kulaklığı mevcut. Fotoğraflar ektedir. Cihaz 64 gb'dır. İstediğim fiyat 2150 TL Önce ödeme sonra kargo şeklinde alışveriş yapıyorum ama şiddetli önceliğim İstanbul içi elden olması. İstediğiniz kadar inceleyip içiniz rahat şekilde alın diye elden alışverişe daha sıcak bakıyorum. Takas düşünmüyorum.